Måndag

Har varit en slapp måndag idag. Har tvättat, handlat och tränat. Var riktigt taggad på träningen när den väl kom igång. Kändes som att jag hade orkat lika mycket till :) fint !
Däremot lyckades  jag låsa in nycklen till hänglåset i skåpet, haha.

Imon är det Gabbes födelsedag, han blir 21 ! så jag har fixat en ***** ikväll. ska vara en överraskning så  jag hoppas att han inte läser detta innan imon...

Vill ha posten tidigt imon... annars sitter jag i knipa....!


Tiden går snabbt!

Så var det ett bra tag sen jag skrev här... Kan bero på att mitt nya jobb tar mycket tid och så ska man försöka hinna med jobb nr.2 , pojkvännen, vännerna och träningen. Höhö man hinner knappt sova!

Hur som helst har det varit ett par kämpiga veckor, här är det ingen dans på rosor kan ja säga. Vill man ha nån lön på mitt jobb får man se till att arbeta..!! Fast det tycker jag är bra och nu på slutet har jag äntligen fått lite kläm på hur det ska gå till. :) Så nu rullar det på förhoppningsvis !

Jag är van vid att röra på mig i jobbet/vardagen... Så nu när jag sitter ner 8 timmar om dagen minst så har man märkt lite skillnad ! Måste helt enkelt lägga ner MER tid på gymet/spinningen och sånt för jag känner mig som en tickande bomb redo gå upp 30 kg... :P haha !

Nu ska ja kramas med Gabbe <3 Vi firade 6 månader den 3:e ;)