Lite julkänsla var det här!

Äntligen har den kommit!! Min julkänsla... Har verkligen inte kännt av att det är juletid och har dragit mig för att börja leta julklappar. Har inte haft nån koll på vad mina nära och kära önskar sig till jul. Jag tycker halva grejen med julafton är att lyckas hitta så bra julklappar som möjligt, man vill ju att alla ska bli nöjda och glada! Förhoppningsvis blir några glatt överraskade med ;) Andra halvan är farmors julmat såklart !!

Jag och mitt hjärta passade på att ägna oss en heldag i Göteborg i onsdags, bara vi. Vi hittade endel fint och avslutade dagen men en runda på Liseberg där det var snorkallt.... men jättemysigt! Vi åt på järnvägsresturangen i en "riktig" tågvagn ;) Jämte några fjortisar... Haha superromantiskt. En mer romantisk och rolig sak var att vi spelade på alladdin/paradis-hjulet. Satte 5 kr på nummrena från vårt förlovningsdatum , 10.11.12, och VANN stjärnvinsten direkt!! 

Idag blev det en heldag med systeryster på Gekås. Handlaelite julklappar och papper att slå in allt i. Fyndade en stalljacka och lite annat smått och gott också! På väg hem svängde vi inom Ullis och kollade in hennes mysiga gård och tog en "fika" på typ 3 timmar !! Haha. Sen hem och slå in julklappar... Lyckades hittapå ett askasst julrim till en av Gabbes julklappar med :).

Ni som är snälla får smaka !


Värmer mig!


Långt ifrån klar med alla julklappar men jag har iaf Gizmo-säkrat dessa ;)