Vad är detta för skit?

Vädret har varit askasst idag så vår planerade lisebergsresa blev inställd. istället åkte jag och gabbe på shoppingrunda men kom bara hem med tråkiga saker och magarna fulla med onyttig mat....suck!

Jag är astrött och tänker inte festa idag bara för att det är valborg, trams jag vill sova och vara osocial!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Städbesiktning avklarad

Städbesiktningen är nu avklarad utan några problem :) Ser jag som ett bevis på att vi faktiskt KAN städa! Gött

Pappa Gabriel.

Haha, kallar gabbe för Pappa gabriel nu..! han har blivit världsförälder och det är ju bra :)
Jag själv är egentligen en senil gammal tant med ungt yttre. Undrar när jag tappar minnet helt och hållet... börjar bli trött på mig själv. Om någon har en bra ide hur jag ska lyckas komma ihåg saker så säg gärna till! Har provat skriva upp saker men så glömmer jag vart jag lagt lappen eller nått sånt... haha.

Nu ska vi äta Häagen-Dazs glass, hoppas den är god!
Gonatt

Jätteseg idag.

Idag är jag sådär seg... Steg upp 20 min innan jag skulle vara på jobbet, drog fötterna efter mig när jag väl var där och nu sitter jag och latar mig i soffan. Ska snart ta en dusch om jag orkar.. haha. Vila är bland det härligaste som finns, om man frågar mig!

Känns som denna veckan går sakta. Tiden brukar gå fort men nu känns det som det står helt stilla, suck!
På torsdag lämnar Gabbe sin lägenhet och det ska bli jäklit skönt! Vi har kört fram och tillbaka med en fullastad liten bil ett antal gånger de senaste veckorna... städat som fasen har vi med gjort! Vårt förråd uppe på vinden är proppfullt... ska bli skönt att slippa tänka på allt de sen :) Bara Du och Jag i våran lägenhet tillsammans, kan inte bli bättre!

:D:D


Look-a-like?

Mia ringde nyss och sa att hon settmig utanför mitt hus i träningskläder ...  Låter ju bra... men saken är den att jag har legat i soffan i mjukisbrallor i typ 2 timmar ! Haha! Så det va väl någon som var lik mig helt enkelt ;)

Annars händer inte mkt just nu. jag sover, äter (har lyckats göra väldigt god mat nu dom senaste dagarna!) och jobbar...
Två av ponnysarna kvalade iaf i söndags så nu har vi lite fler att tävla, alltid kul!

Kanske blir en sväng till Liseberg på fredag om det är fint väder! fler får gärna hänga med :)
Valborg blir lugnt i år, jobbar dagen efter.. Rätt skönt!

Tjing

Lite huvudvärk...

..har jag ikväll!
Inte superkul för våra huvudvärkstabletter gick åt som smör efter vår senaste bakisdag :P

Annars har dagen varit bra, solsken för det mesta! kom dock en rejäl hagelskur när ja skulle in med hästarna...
En galen ponny bestämde sig för att hoppa rakt över mig också. Slog nog i skallen lite när jag ramlade + att hon stampade på min fot, AJ! A inte min favoritponny kanske... haha!

Imon är jag ledig fram tills 14.30 så då ska jag och älskling ta en liten sovmorgon :)
gonatt

Nähä?

Ingen bra start idag....
Trodde jag hade tvättid kl 7.00. Kånkade på all den tunga tvätten ner till tvättstugan. (tappade massor på vägen också..) Kommer till dörren och ser att det är IMON KL 7! VAFAN? varför är jag upe nu? öhhh suck fan jävla skit....

Får se vad som händer idag

Slutflyttning och bullbak!

Denna sköna söndag har jag och Gabbe ägnat åt att flytta saker från hans lägenhet hem till oss, det är snart dags att lämna den nämligen...

Jag har även bakat kanelbullar i några timmar nu och Gabbe har planteratörter ;)
Idag får man mycket gjort minsann!

Degen!


lite jäsning...


och ett BULLHAV!!




Det brinner i munnen!

Fasen alltså! Känns som det brinner i munnen efter maten nu.... blev grön currygryta som jag tänkte prova mig på ivkäll dårå...Gott men brinnande hett. Jag kunde tydligen bli hetare än vad jag redan va ;)  fan va kasst skämt, haha!

Sitter ensam hemma och tänker på min älskling. Tomt utan honom när han jobbar... Jag tackar ödet varje dag att det blev just vi två, för det var faktiskt ödet som förde oss samman lite kan man säga ;) Tur tur och ännu mera tur! Du är den finaste killen på denna jord <3 Jag tjatar alltid om Gabbe men jag kan inte hjälpa att jag är KÄR, mohaha!

Annars har det varit ett par ganska roliga dagar hittills denna veckan. Allt blir så mkt enklare och roligare bara det är härligt väder tycker jag. Man slipper sitta och frysa bakom hästarna på kvällarna t.e.x!! gött.
Nu är det snart helg och imon ska ja ha en slappedag och bara göra roliga saker!

Tjingpling

Soft dag!

Idag tar jag det lilla lugna.. Jättefint väder även idag och jag funderar på vad ja ska hitta på nu fram tills jag börjar jobba igen kl 16.30...? Rätt gött att bra sitta i soffan och lata faktiskt.
Försöker hitta nått datum i maj som man kan åka till Götborg och roa sig lite, men verkar lite svårt för jag har fullt
upp tyvärr... :/ Aja får se det löser sig nog.


Måndag

Vaknade och såg det fina vädret utanför, det kallar jag en bra start på dagen!
Igår mådde man som man förtjänade så idag tar jag nya tag.

Ska gå och hämta bilen och sen jobba vid 15. vad ska man mer göra idag?

Sol!

Vilket väder! helt underbart!
Ska städa lite här hemma sen blir det nog grillning med Carro ikväll :)
Vad ska man ta på sig? har inte tvättat på 2 veckor så det finns inte mkt att välja på.... haha

Hojoj

Kan man få för mycket frisk luft?
Jag tror det!
Har varit några långa dagar på travet i både fint och regnigt väder. Har haft superkul men nu efteråt känns det dom all min energi har tagit slut. När jag kom hem i eftermiddags så lagade jag mat och sen somnade ja omedelbart! haha. Nu känns de la lite bättre iallafall :D

Sitter hemma i soffan och kollat lite tv. Har kollat tågbiljetter till fördjupningskursen den 7-8 maj så nu är det fixat.
Älskling är ute och ränner lite ikväll så jag saknar såklart honom! Det är skönt att sakna lite ibland, det är nog nyttigt ...

Idag var ja förresten hemma hos bamse och lekte lite! vi myste i trädgården och i solen var det helt underbart varmt! Lite vårbilder från min usla mobilkamera! längtar tills ja ska byta mobil....


Stark sol i ögonen ;)


Blommor!


StädÖl

Nu har jag och Gabbe städtajm. Gabbe öppnade nyss sin "städöl" så nu blir det snart skinande rent ;)

Eftermiddags-påhitt

Tog en snabb tur till Ullared med Gabbe och Carro!
Kom hem med en ny dator och lite krimskrams från GeKås så nu har vi att pyssla med resten av kvällen ;)

Ny vecka

Påsken är över..!

En liten tillbakablick kanske?

Torsdagen bjöd på god mat på Harry´s i gott sällskap och sedan vidare på förfest. Slutade på Mårtenssons där vi som vanligt dansade tills det stängde ;) Var himla kul !! tack alla som gjorde kvällen lyckad! finns en och annan som jag däremot hellre hade sluppit...

Fredagen
blev lugn.

lördagen jobbade jag på eftermiddagen och sen tog Gabbe och jag Brumm till Eksjö. När vi kom fram blev det mycket mycket påskmat, sen pöste vi i soffan resten av kvällen. MYyys!

Söndagen började tidigt och vi åkte till Jönköping för lite shopping :D Köpte en tunika, ballerinaskor, bikini, underkläder, svart klänning, dvd box och smycken. Väl hemma i Eksjö igen tog vi en promenad runt sjön, kändes skönt efteråt... Sen dags för "fredagsmys" på en söndag med ännu mer påskmat och jättegod efterrätt !! (som jag fick receptet på;) )

måndagen fyllde Gabbes farmor år så då var v där på kalas. Blev jättemätt!
Sen åkte vi hem.
Idag är jag ledig så visst har jag haft en LÅNG helg ? höhö.
Nu ska jag städa ..