Soffmyys!

Vi har en liten tvåsittssoffa. Gabbe har sin plats och jag min. sitter med varsin dator i knät. Haha låter hur jäkla tråkigt som helst men gud vad skönt det är när man kan ha det så lugnt och skönt och mysigt! Jag är skittrött efter två långa dagar och orkar inte vara social. Då är detta soffmyset perfekt, Vi lämnar varandra ifred samtidigt som vi sitter så nära varandra att det blir mysigt också... kan inte ha det bättre just nu!

Många undrar hur vi kan bo i vår lilla lya. Det undrar jag med ibland... svaret är helt enkelt att jag inte vet. Allt funkar bara toppen och vi bråkar ingenting! Kan knappt komma ihåg hur det var att bo själv. Tänk att jag kanske aldrig kommer bo själv igen? Både underbar tanke och också lite knasigt...självklart vill ja ju aldrig mer bo själv ;)

Dom senaste dagarna har jag kännt mig halvkass i halsen. vill att det ska gå över och att någon sparkar mig i röven så ja går till gymet ?!?! Har fan ingen ork och lust. Vill vara vältränad men orkar inte.. det går inte ihop alls jag vet! Någon som vill ta på sig att tvinga mig? suck.

I helgen blir det kanske lite påskfirande i Eksjö! Förra påsken var första gången jag var där, gud vad tiden går...
Nu ska ja snart slockna i sängen och ladda inför en rolig dag imon :)
Gonatt gullepluttar!

Inte så likt mig att vara uppe såhär tidigt!!

Gabbe behövde skjuts till jobbet kl 05.30 så jag steg snält upp:)
Tänker inte gå och lägga min igen för då vet jag hur det blir...tröttare!

Idag har gabbe namnsdag så ja ska baka lite hemlisar till honom, ni som är snälla kanske också får ;)

Ny vecka...

Helgen är redan förbi och det är måndag igen!
Hade hoppats att ja skulle vakna med lite mer energi.
Vad händer? Jag slöar som en tok och gör fan nada! okej jobbar lite.. men tiden där emellan är slö.
Funderar på vad man vill göra till hösten? Plugga? Var? Vad? Känns som ja vill ha förändring.. Tycker inte om Halmstad längre... Eller är jag bara trött på denna årstiden? Kanske blir bättre till sommaren?

Nån som har någon idé?
Jag har ingen aning iaf....

Äntligen fredag, igen!

Jag tycker tiden går snabbt nu ! Det känns som att det var fredag i förrgår... Underbart ju!

Vaknade jämte den gosigaste, som vanligt... Var med Jeanette på axfood och handlade lite..måste säga att det var ett ballt ställe med massor av stora förpackningar av allt vanligt man brukar köpa.  Köpte 2 kg hallon (älskar hallon), pringles och godis.

Skulle äta pasta och pastasås till lunch nu. Men insåg att pastasåsen (pulversås) var slut så idag kunde jag inte fuska. Fick snällt ställa mig och göra egen, och fan va mycket godare det är! Hade nästan glömt... Nu ska ja aldrig mer köpa pastasås i pulverpåsar!

Nu ska ja dra mig till gymet snart och sen hem till päronen och fixa lite. Ska hälsa på Lillan med för kan bli sista gången vi ses för imon kommer en familj och kollar på henne och kanske tar med henne hem. Känns jättekul att hon äntligen kan få komma till några som har mer tid för henne och där hon får träna och ha kul. Men måste säga att det känns lite sorgligt med för har ju haft henne sen hon va liten. Har kört in henne själv (med mia såklart) och tränat henne till start när hon var 3...Hon har alltid varit liten go och supersnäll iaf :D




Blir nog lite skoj ikväll med Carro med förresten !!

Idag var det grått...

Vädret asså...
Påverkade nog mitt humör lite för jag har mest slappat idag, förutom när ja var på jobbet typ..!
Man mår tusen gånger bättre när det är strålande sol och vårväder ute, kom tillbaka :) Kan inte beskriva hur mycket jag vill ha sommar nu. Jordgubbar och glass, stranden, öl på nån uteservering och varm och skönt!

Har två lugna dagar framför mig nu, imon bara lite jobb och på fredag inte ett skit. Så får se till att pallra mig till gymmet då med kanske :) och handla mat, bland det bästa som finns tycker jag. Mat gör mig lycklig!

Nått mer som gör mig lycklig är Gabbe <3
Kan inte fatta att jag har haft sån tur och att du är min! just nu blir jag bortskämd med att han lagat mat till mig, och som sagt så blir jag lycklig av mat, höhö.

En bild på min älskling från i somars när vi tog M6:an till Sandsjöfors och åt supergod planka!!



Gött!

Ny vecka, mininystart... Spinning ikväll och de kändes gött, nu är det slut på latandet för ett tag fremöver iaf! Beach 2010 snart ju.. Huhu.

Ska äta popcorn nu :)

NIX!

Sen vi skaffade bredbandet har vi ju haft hemtelefon... När man har hemtelefon så ringer det telefonförsäljare stup i kvarten! Idag ringde en och ville sälja rakhyvlar till mig. Han frågade: Vad rakar du dig med när du rakar dig? Hallå? Svarade kort och gott MED EN RAKHYVEL SÅKLART ?! Dum fråga... Så nu har vi skaffat Nix oxh jag hoppas det ska hjälpa :)

Var en sväng på Gekås igårkväll, blev så himla sugen på att shoppa! Hittade allt möjligt som ni ser...!!
Mest nöjd med en ny hårfön, lite kläder, billigt bra schampo/balsam/hårspray och 2 boxar :D




Du ser det ljusare ut!

Som sagt, bilen är dålig och vi bogserade den till verstaden igår. Så nu har jag gjort min bogseringsdebut ;) hoppas det var den sista...
Kopplingen och handbromsen var sönder så förhoppningsvis får ja tillbaka den på torsdag! Vill inte veta vad det kommer kosta....blä.
Så utan bil får man cykla... ganska trevligt faktiskt och jag kommer på hur jävla lat jag är egentligen. Jag hoppas att jag väljer cyklen lite då och då till jobbet även i framtiden för man mår mycket bättre då :) Nja vi får se...

Nu ska ja snart bege mig till jobbet igen, Hej!

Buhää

Fyfan, har världens PMS. Går runt och deppar och lipar omvartannat just nu. En stor faktor till detta är att min Brum är sönder :/ Kopplingen är det nog... För er som känner mig väl förstår nog hur mycket jag tycker om min bil. Eller kanske inte just bilen utan att ta mig fram med bil... Får damma av cyklen och pina mig nästa vecka! USch fy förstår ni hur jag känner? Haha, jag är fan inte klok. Klart jag kan stå ut och cykla?!

Skitsamma.

Här är en dålig bild på min jättefina och jättegoda sockerkaka som bakades när vi va i Eksjö i helgen. Den var fan helt perfekt!


Älskling gjorde ett torn av apelsiner, det händer grejer i den lilla staden!