Min egna medicinkur!

Hej o hå, ja snörvlar och har mig! börjar gå åt rätt håll nu efter två dagars vila :)

Ska ta o göra nått ordentligt nu, kanske tvätta lr städa? Sen får ja ta en sväng till hemköp och köpa lets dancevirke! dvs massa chips och dipp...kanske slinker ner några cider me, hade visst 2 kvar :) det är ju fredag vettja och blir jag inte frisk av allt detta plus lite mer sömn vet ja inte vad ja ska bli frisk av... imon är det iaf jobb och jag tänker INTE va hemma en dag till!

Jag vill flytta!!! jag vet att ja börjar bli tjatig men jag vill så gärna!!!!!


:(

är sjuk och sitter hemma helt själv...jag hatar att göra det...! va tvungen att ta ledigt från jobbet med och visst är de de skönt för jag har jobbat varje dag nu ett tag men faaan va tråkigt det är. :(

jag är ensam och har de skittråkigt helt enkelt!!! nu ska ja värma bullar för ja fryser.

Uhhh

Idag är en sån dag som man äter tårta till frukost och knappt orkar gå upp. Känner inte alls för nått idag och vill nog bara försvinna nånstans! :(
Det ser förjävligt ut i mitt rum och jag sitter mitt i smeten.

som sagt, är inte på topp.

Nu ska ja jobba. :/

Tyskland någon?

de skulle sitta  fint, Ölen börjar tryta...! och då är det illa så häng med mig vettja!!

nu ska ja ge bort några av mina sista öl te pappa och köra honom till stan...Han kallade de Pay back time....? undra vad han menar me det?!?! ;P haha!
ikväll ska ja för en gångs skulla va duktig och städa hade ja tänkt.. får väl se hur de går med det.




oh NOOO!

Nu skäms jag....!!!!

Har missat min brors 25-årsdag! what?? trodde de va imon och hade de inte varit för facebook hade jag fortfarande trott de... shit ja ska nog åka på ett litet besök till honom med en liten överraskning ikväll ?

Jobb hela dan...

När klockan ringde imorse kände jag bara hur trött jag var, hade verkligen INTE sovit klart... :/ När ja väl va på jobbet (och ätit kanelgifflar till frukost i bilen) så blev jag lite piggare iaf, för de va 10 minusgrader !!!

Vi hade handikappdag idag. Ni kanske tänker att fan va jobbigt och vad gör handikappade på travet? kom ca 40 st med olika handikapp och när man ser alla dom bli jätteglada för att ens få komma dit så vet man va dom gör där.... :) va en kul upplevelse och jag mår bra när man kan glädja så många andra! toppendag och jättesoligt.

Hade förresten besöksrekord igår. trevligt men fan va dåliga ni är på att kommentera :P hade ju varit sköj o veta vilka ni är?

Nu ska ja jobba mer. massa pappersjobb. hemsidan och planering....vet inte var ja ska börja!

Skönt att söndagen är slut.

äntligen ny vecka!!

Har jobbat nu påförmiddan, vi hade stallfrukost och sen stallskötsel! Jag var morgontrött men alla barnen va pigga :) de va skoj!
Är hemma lite på lunchen och passar Bamse.. vi har lagat mat, hans favoritmat.. Nämligen fisk!! gott va de. sen blir de mer jobb och sen är de linn,- och carro- kväll! äntligen. Vi börjar me spinning och sen mat och bio, weei !!

nu ska ja diska och tvätta lite snabbt !

Kunde inte hålla fingrarna i styr denna kväll

Klickade just hem massa fina saker. Underkläder!! Så ni kommer aldrig få se dom.. :P
isf får ni vara bra snälla mot mig!!!

fredagen den 13.

Otursdag? nej inte för min del, ännu iaf och dan är ju snart slut. va gött.

Har bara jobbat idag...de räckte nog! Nu sitter ja i min säng med datorn i knät o dricker öl, lyssnar på musik, kollar tv o har ångest inför morgondagen....jag hoppas inget skiter sig bara. Vill ha me en viss person till bröllopet för att jobba (jag har lite kris me de oxå) men de e lite svårt verkar de som...!
Imon får ja slå rekordet i att fixa iordning sig snabbt tror jag, annars spricker tidsschemat asså.!!! usch jag vill inte tänka på de nu. Förresten vill ja har ut Carl- Jan ur lets dance ( ja ja kollar på de) för han går inte att kolla på, ja zappar kanal när de e hans tur, tyvärr lilla gubben!

Ska träffa Elina imon, de ska bli kul!

Linn är glad...

..av olika anledningar!
Denna dan har bara varit jättebra, fick bl.a tag i den efterlängtade apelsinchokladglassen från siaglass idag, plus massa hallonsorbet.

Nu är de jobb hela helgen (jag fattar inte hur ja ska hinna) och jag hoppas armen pallar detta, jag behöver ju lönen..

Var på det årliga årsmötet på travet ikväll, suck....alltid samma tjat men man fick ju iaf en jättegod smörgåstårta! jag brukar inte alls tycka om sånt men ja va hungrig och provade lite, va supergod!

På söndag hänger ja me Carro på spinning o de ska bli kul! mest kul o träffas för de händer alldeles för sällan. Och gumman du ska veta att ja finns här, du betyder mest det vet du!


Revolutionary Road

Va på bio me Mia nyss, såg Revolutionary Road. Ja... förhoppningarna va nog höga, tyvärr va filmen konstig tyckte vi och hela salongen (som iofs va skitliten) va fylld med 40 + tanter och en del gubbar. Dom uppskattade nog filmen mer än oss för på vägen ut sa en av gubbarna:
- Vilken djup film, nästan i klass med .....!!! ja nån annan film han hade sett? ja han tyckte det var ett fantastiskt mästerverk! ?
Vi skrattade och gick.
Jag gillar nog filmer med mer lyckliga slut...i denna filmen va dom bara otrogna, sen dog dom och resten blev olyckliga resten av livet ungefär... njää, inget i min smak!
Ja får dock skylla mig själv för jag envisades med att kolla på just denna filmen...mia du får välja nästa gång!

Nu sitter jag och försöker äta upp de sista godiset, blev en stor 52 kronors godispåse från hemmakväll....usch!

Blev förresten jättebesviken innan när de alpinta blev inställt, ville ju se Anja åka hem ett guld!

Är detta på riktigt?

Som sagt, jag ligger hemma i min säng och tar de lugnt. Tänkte kolla på melodifestivalen ( ja för de finns inget annat o kolla på?)....men varfan är Kristian Luuk?!?!  och vem är kvinnan i rosa klänning...? aja klänningen var ju iaf fin... fast nu har hon hunnit byta redan...okej jag är avis och skulle också vilja ha en fin klänning på mig nu :P

Idag har varit en ganska tråkig dag, jag har inte varit på topp direkt....fick jobba massa mer än va som va tänkt och det resulterade i en värkande arm och mitt humör blev bara sämre och sämre....har suttit me hemsidan nu en timme medm de tar mer tid än man tror !!

Jag har ont o ja e grinig... får väl toppa denna härliga lördakväll med ett "mindregöraontpiller" och en tallrik knäckglass..? fast hade helst velat ha en burk hallonsorbet ;)

tur man är ung och läker snabbt!

Det känns redan mkt mkt bättre i armen, nu gör bara såret ont...!
Behövde inte ta några starka piller för att kunna somna igår heller, gött!

idag ska ja försöka jobba två timmar o sen på jobbmöte me middag, bra för då slipper ja fixa mat ! jag brände mig lite klantigt igår nämligen....

:D

tålamod?

Nej, det är inget jag har !!!! håller på att bli galen just nu...kan ju fan inte ens torka tassarna på hunden som lekt i snön, så nu är de blött överallt! typiskt.

depp

jag hade glömt hur kämpigt de var att inte kunna använda min högerarm. Nu får ja inte jobba på 6 veckor och inte heller träna...:( Operationengick väl inte jättebra heller men jag blev iaf väldigt bra omhändertagen! tack för de!
Just nu ångrar jag att ja ens gjorde detta, hoppas de blir bättre snart... !

Hur ska ja kunna ta de lungt så länge? blev ju rastlös redan efter 10 min på uppvaket innan...suck, kan någon komma hit med choklad o ge mig en kram?

:(
jävla skit!

Gomorron!

Jag är inte jättepigg direkt...! Men ska iaf iväg te sjukhuset nu... ja, lycka till till mig :)

jahapp

Det har gått en månad på 2009 och jag har hunnit med detta :

[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ]du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[?] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[ ] du har badat i havet
[ ] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[? ] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[ ] du har känt hat
[ ] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[ ] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[ ] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av det motsatta könet
[xx] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[ ] du har slagit någon
[ ] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling



Mår finfint!

Idag har jag mått skitbra!! vaknade helt utsövd kl 8 :)
Sen jobbade jag lite på dan, kul va de... när ja kom hem fixade ja lite med hästarna och körde en tur me min pyttelilla pålle. Men hon va hur bråkig som helst idag och sparkade bakut som fan! jag gav upp när utrustningen gick sönder :P kan säga att äpplet jag tänkte ge henne efteråt åt jag upp själv!! så de så.

Ikväll va ja på ett skivstångspass! har gått på de passet nu några veckor och idag kände ja verkligen att ja orkade ALLT. HELA tiden ut ;) de va gött!

SItter o oraoar mig för min lilla operation på onsdag...ser verkligen inte fram emot de o ja måste va där helt själv.. det värsta blir nog efteråt ändå, undara hur det ska bli....jag hoppas verkligen min arm blir bra nu... :S och att ja kan träna dan efter för då e de aerobic o det är ja himla sugen på!!'

Vill inte tänka på de riktigt....