Midsommarbilder

Alla dessa finns nu i min kyl, rensade och klara att äta :) Mums!



Igår hemma hos päronen såg vi denna fina regnbåge!


Nehepp, nu dricker jag cider och äter jordgubbar i min lilla ensamhet. Kul att man är taggad NU, efter midsommar? Kanske för att jag jobbat och sovit för lite sista veckan som jag inte riktigt var pigg på midsommarfirande igår. Men nu passar det sig att bli sugen på fest... Bättre sent än aldrig :)




Diva <3

Idag körde vi till Bärlandet i Skedala och plockade jordgubbar jag och Gabbe :)
Sedan hämtade vi Diva i beteshagen och körde henne en härlig runda i skogen. Blev 2 intervaller i backen!

Bland massa jordgubbar, Wihoo!


ÄlsklingDiva i sitt himmelrike, stor stor gräshage!



PussPuss!


.

.

Midnattsloppet?

Kan man fortfarande anmäla sig? hinner jag träna?
Blev faktiskt lite sugen, det var ju jäkla kul och jävligt skönt att kommr runt. Har ju en tid att slå också....
Isf måste jag köpa nya joggingskor, någon som har bra tips?

Hade en trevlig kväll med lite mat, öl och bio :))

Imon blir det Ponnytravtävlingar för hela slanten, i ösregn förmodligen. Men det kvittar för jag står inomhus och räknar galopper.....


Kolla hus är jobbigt....

Tror jag tar lite paus i letandet.... Jag trodde inte det skulle vara lite enklare, men ju mer tiden går desto kräsnare och snålare blir man. Hehe! Jakten går vidare men jag tänker koppla av och njuta av vår fina lägenhet och hur bra vi har det sålänge :)

Idag tog jag goa Diva ut i skogen på en tur. Hon kändes FIN! Helt tokigt vilken träningsinställning Divan har. Hade jag haft en gnutta av hennes energi hade jag kunnat springa maraton ;) Öronen spikade rakt fram och gasen i botten hela tiden helst <3

Härligt eller vad? tänkt bort mina skitfula brillor!


Puss min sköna hönaböna :)


Divis påväg till sommarhagen igen!

Måndagsbus med mitt hjärta

Gabbe är så snäll. Han hjälper mig i stallet och vi har så roligt tillsammans <3 Divis fick komma ut i sommarhagen och blev jätteglad också!

Gabbe körde mig i hö-kärran :)


Snygging!!


Min, bara min!


Nu kränger jag vindruvor i min egen takt. är inne på 3:e lådan bara idag.... gott!!

Ett steg på vägen!

Tjohej!

Idag var det återigen kvavt och svettigt så fort man rörde sig, men nu ska vi fanimej inte klaga på den härliga värmen. Nu regnar det dock. Hästarna är ute och jag hoppas att det slutar regna inom de närmsta timmarna i alla fall!

Gick på en snabb anställningsintervju idag. Kom vidare till nästa steg så blir ytterligare en intervju imorgon, då lite längre. Ska hinna med en annan också så det blir totalt 2 st :) Känns bra att man kommer en bit på vägen efter allt slit med att skicka in ansökningar i mängder!

Nu närmar sig min sista dag på travet, känns lite vemodigt. Både spännande och skrämmande att lämna. Kommer väl sakna det sjukt mycket men ibland måste man tänka framåt och inte traggla med nuet och störa sig på saker i det förflutna....bara för att saker står still där betyder inte det att jag måste stanna upp. Har ett par saker att fixa på min "to do list". Jag vill inte lämna något oklart utan vill gå därifrån med gott samvete och veta att jag gjort så gott jag kan :) Vi börjar med terminsavslutning imon och hämta en ny häst på fredag! sedan läger, hemmatävling och betessläpp.

Har varit täppt i näsan hela dagen, hoppas det släpper tills imon!

En smutsig och söt Ture som käkar kvällsmat ur kärran :)

Aj i näsan!

Har gått och blivit fökyld,jäklar skit! Har ont i min näsa och hals.....

Nu ska jag snart på jakt efter nytt jobb i alla fall :) håll tummarna!

22 härliga år

Igår var det min födelsedag :) Jag fick fina presenter!

* Pengar
* Fina frukostskålar i serien LOFT som vi samlar på!
* Skor (som jag ska köpa)
* Ett fett presentkort på min favoritaffär Blooms!!

Av presentkortet på Blooms köpte jag en superfin stor spegel till sovrummet, ett tidningsställ, en stor ljuslykta, servetter och en mjölkkanna. Tack älskling!

Min FINA spegel, är helt kär i den!

Ojoj vilken helg!

Och gud vilket fint väder vi haft!
Jag skaffade en redig travetbränna på lördag fm, vilket passade alldeles utmärkt då festen var på kvällen och jag behövde lite färg.

Maten var god, sällskapet var toppen och vi dansade ända in på morgonkvisten! Sjukt bra kalas :)
Här kommer bilder....

Anna och jag fixar bål!


Blanda noga....


Fina kusiner! Tessan, Milla och Sandra :=)


Fler kusiner! Fredrik och Andreas :=)


Dansgolvet


Yääääh!


Mysig bild :)


Laddar inför 100-årskalas

Jepp det stämmer, i helgen blir det 100- års kalas! Mami och Papi fyller ju båda 50 år i år så då blir det en hejdundrande logfest på lördag :) Idag har vi varit och hjälpt till nästan hela dagen. Bakat kakor, satt upp dansgolv, rest partytältet, fixat en bar, målat en drinkmeny m.m.... så nu inväntar vi lördagen. Ska tyvärr jobba massa innan så jag hoppas tiden rullar på fortast möjligt.

Förmiddagen spenderades bakom en hästarumpa i Arlösaskogen. Gabbe gjorde debut som kusk ;) Jag satt bakom och kramade honom!

Nehepp, fixa tvätten och sen gosa ner mig jämte älskling <3

Bjuder på en bild som jag hittade i min kamera från senaste tjejkvällen i våras. Har inte haft min kamera sedan dess, Carro var tvungen att ta hand om den ;) hehe.