Bakis...

uhhh mitt huvud mår inte prima idag kan jag säga! hehe.. Va me Mia på Timbuktu igår, jag var sällskap! Men de va kul o han är ju grymt bra live. Sen träffade jag massa annat skoj folk :) Bland annat Elina som är hur go som helst!

Har för övrigt köpt en häst :S Haha det var otippat men ska bara träna upp henne o sen ska hon iväg igen :) så ska ut en tur me henne nu snart!

I eftermidda ska jag kolla på en lägenhet :)

Börjar så smått på mitt nya jobb...

Mitt nya jobb ja... som en liten start håller jag på med travskolans hemsida! Ganska kul faktiskt. Fast har inte riktigt förstått vissa grejer ännu, men de kommer väl :) I december blir det mest kurser och lite annat smått o gott...Ja, o hemsidan då förstås!

Var på Aerobic igår :P Haha, hit o dit o fram o tebax ! riktigt kul o bra musik. Man blev riktigt svettig men de va inte direkt jobbigt så de passade mig bra :) ska ge de några chanser till o se om min kordination fixar detta! hehe.

Förresten så skiter jag nog i att köpa så många julklappar i år.. :P

Min lediga dag..

Idag är det min första riktigt lediga dag på väldigt länge!! :) Härligt! Har nyss stigit upp och ska snart ta en långtur me hunden tänkte jag...annars kanske jag hamnar i ledighetsträsket där man bara ligger framför tv och blir seg! nä de vill jag inte!

Ikväll blir de ett roligt pass på friskis me Carro iaf, ska bli kul :D


Sthlm nästa.!

Nu va de slut på jobbandet i Laholm...:/ kändes mkt tråkigare att sluta än jag hade tänkt mig.. Fick iaf fina blommor och en flaska vin, Tack! Sånt blir jag glad av :)

Ikväll åker jag till Stockholm. Ska vara där hela helgen...först är det en fortsättningskurs i pedagogik och sedan travskolekonferens. Det blir nog så att jag börjar jobba me det igen ändå...fråga mig inte hur det kommer att gå..! Känns ändå ganska bra, hoppet finns iaf :)

Förresten tycker jag att bamse är dum idag....när jag kom hem va ja snäll o släppte ut honom och de första han gör är att springa rakt ner i ett lerigt dike och sen fick jag inte tag på honom...! :( gick åt 3 handdukar till att torka honom och ändå är golvet brunt överallt nu...nu är han trött och ligger i mias säng och sover iaf :) undra hur den kommer se ut sen :P haha!

Hejs svejs

början på den sista veckan...

Måndag igen och detta är förmodligen min sista vecka på jobbet... :/ Lite trist för nu har jag vant mig vid jobb 7-16 o få en lönelapp varje månad! Skiit. Aja, får se till att hitta nått annat helt enkelt! men december får bli lugnt iaf...kanske tar en tripp nånstans! Sugen på att åka till Milis en gång iaf :)

Slut på det tråkiga, jag hade en skitrolig helg :D
De bjöds på myskväll, förfest, utgång, rally mitt i natten med vår galna granne, bakfylla och studiofotografering!
Blev väldigt nöjd med mina bilder och det var svårt att välja vilka man skulle köpa...SVINdyrt :/ men, en gångilivetgrej...!

Nästa helg åker jag till Stockholm med en jobbarkompis! ska på konferens och fördjupningskurs i pedagogik. Bo på hotell och bara slappa o äta massa mat, haha!

Just nu vill jag bara hitta gnistan i min vardag.... fuck va allt kan kännas tungt ibland!

Sova?

Borde nog sova nu...ska upp i tid imon tänkte jag! Men är inte trött så ja sitter och tråkar ut mig vid datorn först bara!
Kom hem från Lina för en stund sen...va tacos, idol och massa prat :) va väldans trevligt och imon blir de fest!



Tack!!

Tack Carro..!!! när min motivation är som sämst är du alltid där och fixar te den ;) så nu blir de träningsvärk imon säkert!

Jag är redan så himla trött på detta mörka vädret!! det är mörkt när jag kör till jobbet och mörkt när jag kör hem...usch! Nu ska ja sluta klaga :D


....

....orkar inte detta just nu! blöoeoe!

de får nog bli pepparkakor o soffan nu...mycket pepparkakor = mycket snäll Linn!

En riktigt rolig fredagskväll!!

Ojoj vad jag gick upp tidigt idag...kom nyss hem från travet, va där o jobbade lite!

Igår hade jag skitkul verkligen! Men de va kallt som FAN! Först kom carro hem te mig en stund o så fixade vi te oss lite...sen åkte vi till Emil på förfest! Va 3 år sen vi var hos honom senast :P kul kul...blev lite singstar och som vanligt vinner carro i allt så visst vann hon även denna gång! Duktigt :D jag la ner efter en låtrad...!
Sen blev de buss te stan och där blev det underbar...va sjukt mkt roligt folk som man träffade där! :)
Blev bussen hem efter att jag stått och frusit halv ihjäl en stund...hade kanske inte dom varmaste kläderna på mig heller så man får väl skylla sig själv!

Som tur va fanns det en varm hund i sängen när jag kom hem! Men han hade somnat i väntan på mig så han var ju inte lätt att flytta på...men när han väl vaknade fick jag världen BAMSEKRAM! sen somnade vi :) Haha!!

Nu väntar jag på att Emilia ska anlända, hämtar henne kl13.45 :D