Städa städa städa....

Tog mig 8 timmar totalt att städa min gamla lägenhet.... så skitigt där va! höhö. Har bara hallen kvar men den går nog snabbt. Sen ger jag Carro nycklarna :)

Nu ska ja ner på stan en sväng och införskaffa ny mobil samt vätska till ikväll och imon!

Pösshaj

På topp!

Jag är glad, lycklig, väldigt lycklig och det mesta är på topp just nu!
Skulle nästan inte kunna varit bättre och det är ju en härlig känsla :)

Imon är jag ledig... ska försöka komma upp i tid och städa klart lähenheten. Tog bara 4 timmar med mitt lilla lilla kök... skönt att det värsta är klart! Sen blir det ev fixa ny mobil och sen perukfest på kvällen. Min peruk är INTE snygg någonstans, var mkt finare på bilden men skit samma...!

Nu blir det snart den stora sköna sängen! Gonatt

Uppe lite för tidigt...

Körde Gabbe till jobbet nyss. Jag hade tänkt städa den gamla lägenheten nu efter frukosten. önska mig lycka till. är inte jättetaggad ;(

Snabbvisit i Eksjö...

Åkte för att säga hejdå till Hannes som flyttar 100 mil norrut nästa helg! tycker i inte ä så kul men då kanske vi kan åka och hälsa på i vinter och ta någon vecka i Åre samtidigt ?
Hm utelivet i Eksjö helgen innan lön är inte direkt vilt kan ja säga.. men jag hade jättetrevligt och gick och la mig kl 6 på morgonen efter några timmars kökshäng!

Blev lite smått besviken när jag öppnade min lönespec idag... Hur ser framtiden ut?

Gokvällens

Lördagsmys

Jag och Gizmo har lite lördagsmys... Vi har tagit det lugnt hela förmiddagen och nu har han däckat på Gabbes skolböcker. Vi somnar så fort vi ser en bok jag och kisekatten ;)

Om några timmar går färden mot Eksjö!


Ett livstecken var det här!

Fy sjutton vad tiden går snabbt va!

Har hänt massa sedan jag skrev sist. Skaffat kisekatt och vi har flyttat till en ny lägenhet :) En tvåa mitt på Brogatan. Superfint och vi trivs kalasbra! Katten heter Gizmo och han är redan en 3 kilos klump...

Sötnos va?


Ska ta lite kort på lyan någon dag också!