Jahapps

Jag sitter i ett Stort hus helt ensam...! vet inte riktigt va man ska hitta på men det är ju rätt skönt att sitta i soffan och kolla tv faktiskt : ) så jag gör nog det ett tag till. Ska köpa mig några goda cider sen, är lite sugen på de !

Vi åker nog hem till Halmstad igen på lördagmorgon för jag jobbar på dagen då. Så kan man roa sig på marinfestivalen sen också!!
Nästa fråga är om jag ska hänga med tillbaka hit till Eksjö sen igen...? får väl se vad man får för jobb hemma annars är de skönt att bara slappa här.


I Eksjö

Sitter i Gabbes säng i Eksjö nu.. Vi åkte hit sent igårkväll efter att vi varit på bio. Vi såg Bruno, som var helt sjuk! Tycker nog att filmen var riktigt dålig, fast den var ju sjuk nog att sitta och skratta åt mest hela tiden..!

Helgen blev lite livad ändå. I fredags var ja på Moskva me Lina och hennes kompisar och i lördags hade Tyson fest så då vart jag där med : )

Ja, så denna veckan är jag inte hemma. Undra vad ja ska hitta på i denna lilla staden... :P


Att jag aldrig lär mig...

Hade inte tränat på 3,5 veckor... ikväll va spinningen asjobbig men de går ju. Borde inte ta sånna långa pauser i träningen. Konditionen är en färskvara kan ja lova! det ska bli ändring på det nu. Vi kan tacka det dåliga vädret för nu orkar man träna :)
Kul att träffa Carro igen, det går för långt mellan gångerna gumman !! De får bli nått skojjit i helgen, dock ska ja försöka att inte göra om förra helgens bravader... HAHA ingen kommentar!

Snart kommer Gabbsen hit, Den bästa killen som finns <3


En trostjuv!!

Jag har sovit hemma hos mamma och pappa inatt... Imorse duschade jag och gjorde mig iorndning inför jobb.. La alla saker i min träningsväska och glömde tydligen att stänga den! När ja kom hem nu efter en lång dag så hittar ja mina trosor på köksgolvet. Först undrar jag varför ja la dem där... sän kommer bamse inspringandes och ser så himla oskyldig ut.!! men nej han är inte oskyldig. Han är en tjuv dendär hunden....

Tjänade lite extra cash på ett dop idag. Fick god mat på köpet ;)

Här är en bild på mig och Joanna på Fiesta för ett tag sen !  syns det att det rinner svett från oss? det var varmt...

Passar Bamse

Sitter på landet och passa hund. Han är kelig och go så bättre det än sitta hemma själv och glo antar jag!

Han ser....drogad ut ?

Man får passa på...

Idag har det varit en riktigt varm dag ! Jag åt lunch med Gabbe och sen åkte jag till stranden :) Kände att jag behövde bättra på brännan lite nu när de regnat ett tag.. det sägs att de ska bli massa regn igen nu så ja tänkte passa på medans det väl var varmt !

Körde inom flygstaden och köpte ett par skor :) Har letat efter ett par billiga av just denna modellen länge nu! och idag hittade jag dem ! weiii




Nepp nu ska ja ta en dusch och sen hem till Gabbe för att säga hejdå =( 


5 saker ni inte visste om mig.

* Jag är livrädd för att skada mig. vågar knappt cykla för att jag tror att ja ska ramla....

* Jag hatar tecknat, Simpsons kan slänga sig i väggen!


Jag tycker om att vara ensam....

* ...samtidigt som jag hatar att vara ensam! Jag vet inte hur det går ihop...

*  Jag kollar knappt på tv. Kan bero på att jag har 4 kanaler  och alla suger...


Ikväll ska ja och Gabbe på bio :)

Innesittarväder!!

Nu är den svenska sommaren här, de vill ja lova! Har ju regnat konstant några dagar känns det som...varmt, blött och sliskit.... Så jag har suttit och spelat The sims i jag vet inte hur många timmar dessa dagarna....Är inne på tredje generationen...!

Gabbe började jobba idag igen. Har varit en helt underbar vecka när vi vati ledig och bara varit me varnadra hela tiden!! Man tröttnar aldirg!

Jag är seg, funderar på att laga lite mat och träna? Vi får väl se hur det går med det, huh..


I brist på annat..

Efter en liten stunds jobb vid lunch så kom jag hem och hade absolut INGET att göra... Det resulterade i att jag satte mig vid datorn och spelade Sims... Herregud hur längesen var inte det? Efter nån timme tog jag och gabbe våra matchande cyklar ( JA, numera är de cykel som gäller... bra för både plånbok och fettförbränning! ) och tänkte cykla till stan för att köpa Sims 3 och hämta min dator. Vi planerade vår egna lilla Simslan.... hahah. Fick tyvärr stå och skyla i en kvart för att det öste ner massa regn och vem vill cykla i det?? Vi kom till slut fram och har nu suttit och spelat spel hela eftermiddagen och kvällen. Vi hann med en varsin hemkörd pizza med... haha !
Nu tror jag att jag lägger ner för kvällen !!

Kan säga att jag kommer vara tråkig tills nästa lön... förvänta er inte att ja går ut och festar !
 Gonatt ;)

Hej

Nu är värmen försvunnen och dagarna ägnas åt att ta sovmorgon till kl:12 och sen göra nått vettigt efter det. Idag blev det lite jobb och sen handlade vi på Maxi. Jag köpte en cykel igår så den har jag cyklat runt på. Det är faktiskt inte så jobbigt som man kan tro, fast tyvärr har jag sämst tålamod för jag tycker det går för långsamt...ja ska nog kunna vänja mig !

Jag gjorde mina hemgjorda fiskpinnar till Gabbe ikväll, det gick hem kan ja säga ;)

Även om jag kan va tjatig när det är stekhett ute så saknar jag värmen och stranden...min bränna börjar försvinna också...!


Transformers!

Jag har en ny favoritfilm... Transformers! Både 1:an och 2:an minsann!


En liten besvikelse och en glad överaskning!

Igår var det Sprintermästaren på travet. Det var lite halvkass stämning i publiken och det kändes verkligen inte som det brukar göra...aja hade trevligt sällskap så kvällen blev lyckad ändå. Vi åkte till Tylösand och dansade lite. Första gången jag var på Fiesta. Det var jättefint!

Vaknade lite halvt bakis imorse och läste ett sms från Gabbe. Han kommer hem idag!! weeei :) Då blev ja asglad och hoppade upp ur sängen. Gick ner till Salongen som ligger i samma hus som jag bor i. Alice klippte av mina slitna toppar så nu är de lite nytt liv i håret igen.. Måste snart slinga utväxten också...!

Nu ska ja ta en svalkande dusch och sen träffa Mia lite. Sen travet .

Sandig överallt.

Hejsan. Kom nyss hem från stranden. Lockade med mig Mia så åkte vi dit efter henne jobb :) grymt skönt i vattnet idag!! plaskade runt som en femåring... Råkade hamna jämte några småungar + en överdriven pappa som spelade fotboll. Eller kanske inte spelade. Den överdrivna pappan ( som förmodligen aldrig lekte när han var liten) bestämde mer eller mindre vad alla skulle göra och ja, han var enväldig domare kan ja säga! Tyckte synd om barnen för dom fick inte gå och bada... hehe.
På andra sidan av oss låg några andra... jag vet inte varför men dom skapade en såkallad "böghög".... Ja dom hög säkert på i 5 min sådär.




Nu ska ja se om ja orkar dra mig till friskis för ett spinningpass. Egentligen är jag inte ens sugen på att träna men av erfarenhet vet jag att om jag slutar  nu så är det början till ett långt träningsuppehåll... fy nej.!!!