Sommar 2009

NU börjar vår sommar 2009, den kommer bli bättre, längre och ännu roligare än förra året ! ( som var den bästa sommaren hittills!!) Jag och carro är vårfina och dricker en varsin öl på min altan i varsin brassestol!! Åhej vilken underbar kväll :)
Det ska bli valborgsfirande så det står härliga till. Nu kom Carro ut med vinglas så nu fortsätter vi med sådant kul :)

Ha en trevlig Valborg allihopa
Puss på er, speciellt på Gabbe ;)














Trött, träningsvärk och ensam...

Kom precis hem från jobbet. Vaknade med den värsta träningsvärk jag någonsin haft idag! Va på Spin Puls Intervall igår och sen ett skivstångspass direkt efter det! jag kände mig så duktig efteråt och idag har jag blivit påmind om det precis hela tiden....hehe. 

Känns lite ensamt just nu, kan inte åka hem te Gabbe för han är inte hemma förräns på fredag kväll. Det enda positiva (?) med det hela är att jag nu måste göra klart allt pappersjobb och städa här hemma nu... för nu har jag ingen bra bortförklaring till att inte göra det. Annars brukar myskväll gå före det :P

Det blir lite mer ledigt i veckan iaf o då ska ja spendera den tiden på mig själv hade jag tänkt. Jag behöver en helkväll för bara mig själv så ja funderar på att ta de himla lugnt på valborg och bara njuta av att vara ledig o slippa göra nått :=) Okej det kommer inte hända men tanken är god!

Nej,  nu väntar räkninagrna på mig.....


Grillning

Ikväll blir de grillning med familjen, jag tror att jag o vovven äter mest! Familjen har ännu inte utökats, trodde faktiskt att fölingen skulle komma inatt :P

Mamma häst


Hästbus, lr nej dom bråkar kanske!

Igår va de inte min dag, jag går mot strömmen och dissar jobben istället för att ta dom. Inte riktigt men när ja inte får min lön då har de gått för långt, så jag har sovmorgon imon :D gött .
Dom får skylla sig själv så de så!

Imon är de tävling på travet och mina små duktiga elever (eller ja nu gamla elever) ska ut o tävla för första gången! Jag är faktiskt lite nervös....!

Tänkte bara säga att världens vackraste hund bor i vårt hus, Han heter BAMSE!






Vill börja jobba nu!

Hej å hå. Va på tönnersjö golfresturang idag och hade lite möte inför sommaren. Vill börja jobba där NU.! Ska bli kul (och jobbigt) att få laga massa mat igen...!! Får välja ut en dag i veckan att alltid vara ledig på. Är det någon som har nått förslag på vilken veckodag? För jag är van vid att jobba varje dag så mig kvittar det egentligen. NI får den äran att bestämma ;) Dock ej fredag lr lördag :P

Kom nyss ur duschen så antingen får de bli sängen nu eller så får ja kolla tv kanske ? Egentligen saknar ja mest gabbe men men....

Annars är väl allt bra...förutom att ja e trött, tjurig och vill slå på något ;)

Fyjävlar vad ja tog i!

Hejsan, sitter hemma i min säng...mitt trådlösa bredband fungerar fortfarande INTE så ja sitter på sängkanten ( vill helst ligga ner i sängen me datorn men men,,,) me sladden i istället.

Har varit en ganska lugn dag. Lite jobb och sen solning en stund hemma i solen! Va på Spinpuls sen och ja va på mindre bra humör innan faktiskt och carrostumpan försökte få med mig på gymet men stackarn lyckades inte så bra. I vilket fall gav ja gärnet på spinnen, va nog min bästa gång faktiskt !! Imorgon ska ja försöka med skivstång, tvivlar dock på att min arm vill desamma.... :/

Jag ska göra som carro, en ska-göra-lista, fast inte lika lång... ;)


* Träna minst 3 gånger i veckan! jag har ju faktiskt tid om jag bara vill !
* Va på bättre humör ;)

Kort o gott, hur tror ni det går? haha....

Host!

Jag har fått en dum hosta, den ger sig inte!! :(

Imorgon är det fredag igen och jag jobbar bara 11-13!! gött ja får både sovmorgon (ensam tyvärr?) och ledigt på dagen :D Ge mig fint väder så ja kan sola och shoppa lite och förhoppningsvis grilla kanske ?
Ska kolla friskis nu, kanske hinner me nån träning imon!


Tillbaka

Är tillbaka till min vanliga vardag igen...de är mindre kul för jag är lite off men de blir nog bättre snart :D

Hade iaf en jättebra helg hemma hos Gabbe i Eksjö, Tack för den bästa helgen på länge!
Ledig, shopping, sovmorgon och massa god mat...de va asbra!


Idag blev det träning för första gången på 2-3 veckor, känner mig äntligen frisk nog för det...de va gött även om ja kände mig som en taktlös 70-åring!



Ledig en HEL HELG!

Åh nu sitter jag i min säng med en härlig känsla! Veckan har gått lite långsamt tycker jag, men nu äntligen är jag ledig tills på måndag!!! Fasiken så gött måste jag säga!
Jag håller på o tvätta lite och imon åker ja till Eksjö, de ska bli spännande ;)

Igår fick jag för mig att inta lite alkohol och det slutade med en mkt trevlig bowling där min sista runda endast bestod av 2 strike och resten 7.or !!! Haha lite roligt faktiskt. Lyckades kasta klotet bakåt en gång med, fan va ja skrattade ( Jag var inte ensam....hehe! ).

Nu ska jag äta spaghetti och köttfärssås och sen ska ja njuta av min legighet....Helt otroligt va skönt!

Måndag igen...

....Och jag ser fram emot helgen!!!

Jag har varit mer eller mindre sjuk hela förra veckan och först idag känner ja mig bättre. Hostar fortfarande iofs. Så min helg va rätt jobbig. Massa jobb, men också fest!
Va riktigt gött väder både i lördags och idag, helt underbart och det känns som att sommaren är nära nu!! Den kommer bli minst lika bra som förra, om inte ännu bättre ;)

Har inte laddat ner one tree hill - avsnitt på säkert en månad...Så idag blir det MASSOR, fan va gött!

Jobbar bara på travet denna veckan. Sture har påsklov och de betyder mer jobb på travet för då vill alla ungar BO där.. ja rätt kul! men som sagt, der verkligen fram emot min lediga hel (fre-sön)!!! Ja ska smita iväg från Halmstad då :)

Härlig skogstur me ungar o hästar  ...!