Det mesta är roligt!!

Ja, även denna helgen var rikitgt ROLIG!! Va på underbar i fredags och där var som vanligt FULLT med folk och jag hade lika kul som jag alltid har där! :D Innan dess var vi hemma hos Gabbe som hade förfest och det va kul det med..!!
Måste bara varna er om filmen Hairspray...Så jäkla kass! haha..fast hade jättemysigt hemma hos Carro för jag fick god mat, hade jättemycket gott godis o massa prat blev det! Sånt tycker jag om.

Igår var det en sån dag då jag var trött, sliten och tråkig! somnade i min sköna säng direkt när jag kom hem och sov som ens stock några timmar...trodde inte jag skulle kunna somna sen på kvällen igen men jag hade fel!!
Idag har jag bara varit på travet hela dan, dock utan häst denna gången...Känns hur skönt som helst! var bara domare hela dan och det passar mig bra just nu! Orka bara inte bry mig om allas jäkla hästar och sånt tråkigt... :P

Nu ser jag fram emot nästa vecka för jag hoppas den innehåller en del sköjjit :D
Det börjas med jobb imon kl 7..suck!

Kram!

Godis!!!

Nu bär de av te Carro! blir massa godis och film :)

Förändring på g!

Allt känns så himla skönt nu! Imon är det fredag så bättre kan de inte bli...Veckorna går sjukt snabbt numera! Det känns som det va helg i förgår =) Men men, imon blir de frisören och förhoppningsvis går jag därifrån med en lite mer spännande färg på håret än vad jag har nu...!!! Hoppas Carro vill vara smakråd annars kan de gå illa :P
Blir nog lite festande imonkväll med, så får se vart de bär av....Kul!
Nu blir de en VARM dusch för har nog frusit dom senaste 24 timmarna.... :/

Vill verkligen verkligen väldigt jättemycket! hoppas de fixar sig snart ;)

Kram!

Trött...

Jag är jättertrött...ska väl snart hoppa i säng!

Försov mig idag...Inte bra, för då blir de brottom o hela dan blir så konstig! Men de gick hyffsat ändå :) blev gladgladglad över att träffa carro idag och vi hade en del att prata om, blev mest prat istället för träning!
Fast lite hann jag nog träna för sitter här med en dum arm som gör skitont...kan de bli normalt nångång tro?

Har lite för mkt tankar som snurrar i mitt huvud just nu....så gonatt!

Så jäkla skönt!

Man känner sig som en helt ny människa efter ett spinningpass! va skithärligt, särskillt nu när man orkar hela ^^ gött!
Blir nog några fler i veckan...
Dagen på jobbet var rätt seg, var trött som bara den men ändå var dan över ganska snabbt :)

Helgen skulle bli lugn...det blev den inte...! :P hade jäklit kul iaf!! Vaknade upp med den värsta huvudvärken hittills!
Ska ta o sova snart, är ju en ny dag imon o då blir de jobb o träning.... Tycker en Patrik 1,5 ska ha premiär i Halmstad snart för den vill jag se! Nån mer som vill de kanske? ;)

Gonatt på er!

Gud vad tomt det är utan dig!

Jag saknar min vän Carro! för henne kan man alltid ringa till när man vill prata eller hitta på nått galet...precis vad jag vill göra nu! Men du göttar dig på stranden hela dagarna denna veckan ;) det är du värd!!!

Hmmm, för övrigt är allt faktiskt mkt bra just nu... känner mig pigg och glad för det mesta och jag ser verkligen fram emot en lugn helg! tro det eller ej ;P Är lite sugen på filmkväll eller bio...
Lite tråkigt händer väl också...Skickar iväg min häst till ett naturbruksgymnasie i Sala som ska låna honom då jag inte har tid, ork eller lust med hästar just nu. Men gud vad jag kommer sakna honom!!! :/ Hoppas allt går bra :)

Va på ett spinningpass igårkväll och jag kan väl sammanfatta det med att jag har försökt undvika att sitta idag...haha!!

Ses!

Det är så typiskt mig!!

Ja jag vetifan, men innan idag (ja hela veckan faktiskt) har jag tänkt vara hemma i helgen o bara slappa o kolla film ungefär... Så kommer Mia hem efter jobbet o säger att hon är sugen på o gå ut, o då kommer den där härliga känslan av att bara vilja göra sig fin o gå ut o ha ROLIGT! Jag vill inte sitta hemma o slappa när jag kan gå ut o ha roligt en fredagskväll! så så e de me det...Så nu hoppas jag att Carro är lika sugen på detta som jag! För gud vad jag kommer sakna henne nästa vecka när hon åker te cypern o blir brun.... :/ fuskis :)

Allt är inte som vanligt längre

Nä, en del saker har förändrats, mest av allt mig själv....Saker som jag verkligen älskade att hålla på med innan känns inte lika roliga längre...kan vara för att jag glidit ifrån allt med tiden och känner att jag har andra saker jag vill prioritera nu. På sätt o vis är de jäkligt skönt att slippa ha dom där måstena, men samtidigt känns allt så ovant och jag vet inte riktigt ur jag vill göra nu.
För tillfället längtar jag så efter att flytta hemifrån och skaffa mig mitt alldeles egna ställe, de hade verkligen varit skönt! men ensamt?!
Aja, tiden får la bestämma när det är dags med...tills dess ska jag klura ut hur jag egentligen vill ha det och ta de lugnt!

Imon är det den efterlängtade fredagen! Jobbar bara till 13.45 o de e himla gött! Skönt att ännu en arbetsvecka har gått... 
I helgen är de kalas hos farmor o farfar, fyllechaffis åt pappsen (o kanske några fler?) och träning som gäller!

Nu ska ja smälta dom GODA våfflorna jag nyss åt :) Soffan nästa!