Fullt upp...

Hej å hå...känns som man inte har nån tid över till något nuförtiden...jobbet tar på krafterna verkligen! men jag trivs fortfarande iaf :) Det är ju trevligt när lönen kommer också!! weei

Mår faktiskt prima just nu, har kommit igång me träningen igen o fan va jag känner mig piggare på bara en vecka...skönt!
trodde jag skulle gå i ide där ett tag faktiskt....var trött som bara den!

Nu ser jag fram emot helgen som jag ska spendera en del med den bästa tjejen som finns! :D Blir förmodligen en tysklandsresa med!!

nä nu ska jag äta!

Fyndat!

Jaha, imorse kl 6 bar de av te Gekås, fick en såndär konstig ide att jag skulle dit idag när dom öppnade nu när jag har blivit morgonmänniska :) fick med mig en halvt bakfull Carolina, så då blev det ju ännu bättre! Hitatde faktiskt ganska mycket saker, har nog aldrig handlat för så mycket där innan! haha. Vi blev sugna på o flytta hemifrån när vi kom till heminredningsavdelningen också.... :P

Min förkylning sitter fortfarande i och jag vill bli av med den nu så man kan börja träna nån gång. För det behövs vill jag lova!!

Nu ska jag ut o fixa allt i stallet tills imon för då åker jag till Göteborg :) På kvällen blir de mat på lilla helvetet med sushijobbet. Bäst att komma hem i tid för sen är de måndag igen och en hel arbetsvecka att se fram emot! :P weei....

hej på er

Onsdagskul!

Ja, i onsdags hade jag mkt roligt!! Jag o Carro velade lite fram o tebax om vi skulle ut på kvällen lr inte men ingen av oss kan ju sitta hemma o glo så när aj kom hem från jobbet kom hon hit :)
Sen åkte vi till carros jobb o drack cider och goa drinkar till ett bra pris ;) Mycket trevligt ställe det där! Vi begav oss sen in te stan och på vägen träffade vi Magnus Uggla med hans band...hm ja nu tycker jag ännu mindre om den där fule gubben! Haha men vi slapp både kö o inträde iaf o resten av kvällen spenderade vi på Kräm med mycket dans! Vi som hade bestämt att vi skulle ta de lugnt med dansandet..hmpf! :D KUL!
Sen blev de taxi hem och ja mer avslöjar jag inte här!

Kan bara säga att stranden och jobbet dagen efter var förjävla varmt!...

Idag är de mkt svalare väder och jag har mest sovit och fixat de mesta till tävlingen imon! Hoppas mina grabbar ger allt imon! annars blir jag trött på detta snart!

Ajöss