Lite ny upplevelse

Helgen bjöd på mycket... det var roligt, spännande och en gnutta nervös blev jag nog allt!
Men jättetrevligt och tack alla som gjorde helgen bra :)
Är askalastrött nu , jag körde hela vägen hem och det märks idag kan jag säga! Jag och Älskling var på Dressman och införskaffade en urtjusig kostym till honom. Gabbe tar nämligen examen på fredag och jag är så stolt över honom !!

Här ar lite bilder från prisutdelningn i lördags inför 15.000(?) åskådare!





Vill ni se en liten filmsnutt kan ni kolla denna länken:
http://www.ungdomstrav.nu/articleView.aspx?articleid=818

Lite läskigt att hör sig själv prata, fan jag låter ju verkligen som en skåning emellanåt!!


Stockholm!

Hej och hå

Jag och Mia klarade resan upp hit med Eddie :) (mias bil...) Hon körde mest men jag körde sista delen i stockholm...uh ja, vilken tur jag hade Mia för fy fan ja hade aldrig hittat!

Fick diplom och blommor igår och idag ska vi få lite mer uppmärksamhet... tycker det är jättekul att ungdomstravet får uppmärksamhet men just jag... jag har kommit på att jag inte gillar att stå inför 20.000 männikskor och bli intervjuad och även synas i storbildstv mitt på innerplan... Hur fan ska detta gå ?!?! jag är tacksam om jag inte svimmar och lyckas få ur mig något vettigt ur käften iaf... Jo det ska ju såklart bli kul men fan vad nervös jag är...!

Igår när jag och Mia hae åkt iväg passade Ina på att föla!! blev ett brunt litet stoföl :) en pigg krabat. Vill hem och se henne!!!!!

förresten, hotellsängen är urskön!! fast ingen säng är perfekt utan min älskling i... Saknar dig Gabbeälsk!


Gullegris

Fick nyss ett mail om min lilla Filleduttponny som är på Hagmyrens Travskola och ser till att lära eleverna allt han kan! Att han kunde vara till lite nytta är kul, min lilla sötnos ;)




För övrigt har jag varit jättetrött idag och haft ont i nacken och ryggen på högra sidan... inte alls skönt, nej!
Ska sova nu så jag orkar upp kl 7 och tvätta imon, se jobba!
Gonatt


Falskt alarm...

Mamma ringde och väckte mig imorse och sa att hon trodde det var dags för Ina att föla... jag åkte dit och kollade. Men allt lilla ponnyn ville var att gå ut i hagen..typsikt, jag vill att fölet ska komma innan fredag för annars kanske jag missar det i helgen.. !

Nu ska ja snart göra mig redo för lite jobb, vi har 7 (!) tandemkörningar innan tävlingarna idag! Hej och hå jag vill köra klumpDennis :)

Typisk söndag

Idag har det verit en typisk söndag. Sov till 11, var jätttetrött efter gårdagen som bjöd på jobb först på dagen och sen servering på ett bröllop till 11 på kvällen. Jag och Gabbe storstädade lyan och det blev skinande rent, eller som man säger på göteborgska "de ble soperent"!
Kände sig halvt värdelös några timmar och sen spelade vi spel. Först monopol. Gabbe vinner alltid och samma visa även idag... Sen spelade vi ett kortspel som Mia gav mig igår med massa roliga frågor på. Men roligare om man är fler pådet så får väl skramla ihop några ;) var i alla fall riktigt kul :)

Nu står kocken i köket och ska laga mat, jag sitter i soffan och päser !

Fyller ju snart år...

Ja jag fyller ju snart år och jag vet hur svårt det är att köpa födelsedagspresenter åt folk... så jag gör det lätt för er...
Detta önskar jag mig!

Denna fina klänningen strl s/m från nelly.com
Elsa dress SEK 349, Jeane Blush - NELLY.COM

eller denna.. stl s från nelly.com
Samba New Long Top SEK 179, Vero Moda - NELLY.COM

eller denna.. stl s/m från nelly.com
Embroidery Halter Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

Nu har ni lite mer koll kanske? önskar mig e ny BRA plattång med för er som vill slösa tusenlappar ;) höhö.

Långhelg?

Ja det är långhelg... visst...
Va i Eksjö en snabbis och bytte stötdämpare bak på Brum. blev en stor skillnad! men nu verkar han vara lite halt höger bak...är det en häst eller en bil?

funderara på godis eller sängen.... ? hade inte brum varit dålig skulle jag tagit han till hemmakväll och köpt en stor påse godis och bäddat ner mig i sängen och ätit tills jag somnade.... jag orkar inte cykla eler gå...! fan vad tråkigt inlägg :P
Gonatt

Vilket pissväder!

Tror nog att jag får åka och ta in som små blöta hästarna lite tidigare idag minsann!

har inte gjort så mycket hittills idag... Jobbade i morse och nu har jag precis ätit en god lunch. Blev sallad med nypotatis, baconinlindade champinjoner ( min nya favorti!) och massa dressing! Har ätit det ofta nu sedan vi grillade för några veckor sen. blev helt enkelt förälskad i denna goda mat!!

Ska slappa lite till i soffan och sen åka till travet igen :)

Grattis Mia

Idag fyller Mia 22 år, så ja säger grattis till henne :) ska snart duscha och sen ner på till stan för att se om man kan hitta nån present!

Måste handla mat och diska sen med... :/


Hejdå Karlstad Hej Halmstad!

Bort bra men hemma BÄST, speciellt när man saknar sin lilla sambo supermycket... ;) Sitter på tåget nu ! här luktar fis också...uh.

Nä men har haft det jättebra dessa två davgarna i Karlstad! Träffade massa trevliga människor, både sånna man kände sen innan och lite nya ansikten... Jättekul! Har även lärt mig en massor om just funktionshindrade och hur man kan utveckla den verksamheten, kul och spännande.

Verkar som vi blir 4 (!) st som sover i vår lilla 1:a inatt... (om inte geten får napp igen?haha) bara jag får sova i min säng på min plats ska det nog funka bra!

Imon har vi Travsportens dag (KOM ALLA!!!) och jag börjar kl 9...blir nog inte att man laddar med sömn skulle jag tro... ? Hur ska jag orka ?


Mot Karlstad!

Gomorron! Sitter just nu på tåget mot Karstad, bytte nyss i Göteborg....
Har aldrig verit i Karlstad så det ska bli kul :)

Är inte jättepigg, vaknade 4 imorse....somnade väl strax efter 12 inatt så inte mycket sömn för mig inte. Längtar tills ikväll när jag kan lägga mig i sängen och sooova!!

Va lite kul för på tåget från Halmstad så var det BARA jag på hela tåget fram tills varberg.... ja hon som tog biljetten med såklart men annars ingen.... Haha kändes ju lite konstigt.

Saknar redan min älskling,
Puss på dig!

Årets Ungdomsledare 2009!

Hej gott folk!

Har kännt dom senaste dagarna att jag håller på att bli sjuk...varit helt tung i kroppen och hjärnan har nog gått på halvfart skulle jag tro!
Samma var det i morse... Åkte väldigt trött till jobbet och tiden gick sakta...
Fick ett telfonsamtal och fick reda på att jag blivit en av dom 3 som har fått utmärkelsen "årets ungdomsledare 2009" ! (Alltstå ledare inom travskolorna i hela landet). Blev nog lite småchockad och jobbade vidare...dock kändes det plötsligt mycket bättre i kroppen och jag "glömde" bort att jag tidigare hade mått halvkasst!
Nu ser jag fram emot sista helgen i maj då jag ska åka till elitloppet och ta emot min nominering, bo på hotell och ha vip-biljetter ;)

Allteftersom tiden gått i eftermiddags och ikväll har detta snurrat i mitt huvud fram och tillbaka. Det betyder jättemycket för mig att vi ledare blir uppmärksammade på ett sånt fint sätt för då får man lite cred för det man gör. Jag anser att mitt jobb är bland det roligaste som finns (självklart finns det dagar man önskar man hade något annat jobb) ! Jag får chansen varje dag att lära ut något nytt och träffa olika och underbara människor samtidigt som jag tar hand om hästarna och gör det jag verkligen tycker om. Lagom är bäst och det är verkligen en lagom kombination av dessa två sakerna. Man får heller inte glömma dom hårda vinterdagarna med snöstorm och dom glödheta sommardagarna som ger en härlig bonnabränna! tss. Jag utvecklas som person varje dag genom mitt jobb och det är en av anledningarna till att jag vill fortsätta med det jag gör...!
Släng dig i väggen skolh*lvete, haha nej skojjat lite men inget jag vill göra om jag inte måste... hoppas jag slipper!

Wow det är en härlig känsla :) en annan känsla jag har just nu är mättnad... har ätit jättegod mat och efterrätt kväll som min älskling överraskade mig med när jag kom hem innan! Åt även en god tårta innan på travet...
Nu ska ja sova och upp kl 7 imon och tvätta! hehe... Måste ha något rent på mig när jag åker till Karlstad på fredag kl 05,30!! huhu...

Puss och gonatt!


Tidsfördriv

Idag har vi försökt fördriva tiden lite... Det blev ett gekås-besök och med oss hem hade vi bl.a nya gardiner, bordsunderlägg, nytt förkläde, lite kläder och annat smått och gott!

Var hemma hos mamma och pappa en runda ikväll med. Tvättade bilen så den blev fin! Sen borstade vi häsarna och gosade lite. Våra ponnysar är finast, snällast och helt undersbara :) Lille Fliz fyller 1 år på onsdag, känns som det var igår han föddes! Ina får förhoppningsvis ett nytt föl i slutet av maj... Hoppas det blir en frisk liten sak!