Helg i Eksjö

Ja det fick bli en helg i Eksjö denna helgen! Var dags tyckte vi :)
Här är rätt mycket mer snö än hemma kan ja säga!

Vi har inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Idag åkte vi till Jönköping och tog oss en lite shoppingrunda! Hittade fina tröjor till älskling och smycken till mig. Ett litet datorbord som vi kan ha brevid soffan blev det också.

Tänker på min fina vän , Helt sjukt. Finns inga ord!



Lillördag?

Nej inte för min del, eller ja kanske..  Gabbe och jag åt semlor nyss, lite kalas!
Han är trött som bara den efter två dagar med snöskottning på nått tak, tycker faktiskt lite synd om honom... Jag orkade knappt skotta mig fram till gödselstacken på jobbet häromdagen.. Haha.

Nu är jag ledig imon så då ska ja ta igen mig lite och träna kanske! Tvätta och sånt nödvändigt....

Gonatt jag slocknar nog snart, är aptrött... :)

Sköna dagar!

Det är så himla skönt att bara ta det lugnt ibland!
Min soffa är min bästa vän just nu, speciellt när det snöar ute..
Nästa vecka får jag ta tag i träningen lite, har legat på latsidan den senaste veckan!

Idag var jag och Gabbe ute på en söndagspromenad :) massa snö!!


Inspirerad

Hej hopp!

Det var längesen detta, men jag blev så inspirerad av att läsa Carros blogg och hon har ju rätt att det är kul att blogga och sedan kunna läsa vad som hänt i sitt liv när som helst! Även om jag inte ens vet vilka ni är som läser?

Det har hänt mycket skoj sedan sist. Det allra roligaste är att jag har blivit lycklig SAMBO! Med Gabriel såklart :) Vem annars? Vi bor i min lilla 1:a nu och vi har fått det riktigt mysigt! Så nu har jag ordentligt internet, massa kanaler (som inte funkar just nu!!) och t.o.m en hemtelefon. Vuxenpoäng åt mig. Så kom gärna på besök ni som vill.

Det näst roligaste som har hänt är att jag har fått en halvtidstjäns på travet, allt känns så himla mycket lättare nu! Även om jag bara jobbar lite mer än innan så är det så otroligt skönt att veta att jag har mina timmar och det ändras inte från vecka till vecka... Lättnad!! Sen måste jag ju såklart jobba lite extra men det kvittar just nu för denna känslan är riktigt go!

Träningen går ganska bra nu med, har lyckats nå lite mål för en gångs skull! Det firar jag med att sitta i soffan och slappa :)
Har två lediga dagar nu så jag ska ägna tiden åt att bara göra saker jag tycker om. Innan dess är det bilbesiktning imon, hoppas att det går bra för min lille skitiga Brum, höhö.

Kram på er!