i min ensamhet..

Känner mig så ensam just nu. typiskt.

Sov som en stock i morse...gick upp vid 11 kanske... Är inte alls på humör för missade båda spinningpassen ikväll för att jag jobbade över lite!! Varför mår man så dålig när det ibland går en vecka mellan träningarna? Idag har det ju varit otroligt varmt ändå så jag hade kanske ändå inte orkat? vem vet...

Har köttfärs i kylen som går ut idag. Antingen gör ja köttfärssås eller så äter ja bullar istället... vilka fjuttiga problem man kan ha egentligen va!!



Kaos hemma....

Jag har aldrig haft några problem med att tvätta förr....Förutom att tvättmedlet ibland varit slut..
Så ikväll var det dags..
Hängde upp all tvätt i torkrummet ca kl 19.30. När ja kommer dit 2,5 timmar senare är inte ett enda plagg helt torrt!!! (förutom underkläderna)

Så nu ser det ut såhär hemma hos mig
, resten hänger i badrummet....


Så nästa gång får ja väl sluta ligga på soffan och lata mig...Får nog hänga upp tvätten tidigare!

Ett par härliga dagar!

När Gabbe är hemma är det dålig uppdatering.

I fredags var ja på stranden med Carro och solade lite! De blåste sand i ögonen, men annars va de härligt ;) På kvällen blev de uteservering med Lina, Carro, Gabbe, Tyson, Micke och jocke?. Det var mysigt. Sen gick vi till Mårtensson och drack gratiscider och dansade lite. Skoj skoj men vi blev trötta till slut och gick hem....

Lördagen var det bakismys som gällde. Jag och Gabbe sov med än halva dagen tror jag... hehe. Det blev det ett kvällsdopp i Frösakull. 25 grader kl.21.00 på kvällen. Gött!

Söndagen blev det stranden på dan istället. Vi grävde ett djupt hål och badade en massa!

Idag har de bara varit förjävla varmt hela dan!! usch. Vi var på Eurostop och handlade lite och sen iväg och handlade mat... Både jag och Gabbe fick solsting tror jag :P Ikväll har jag tvättat och kollat film, älsklingen åkte nyss hem :( lika tråkit som vanligt men ja börjar vänja mig...

Förra veckan gick det riktigt kasst med träningen med... har hoppat över och missat en massor...men imon ska jag iaf gå på spinning hade jag tänkt! kan bli lite tajt för jag jobbar till typ halv 5 och spinningen börjar 5.... hoppas det inte är FÖR varmt imon!! isf vill jag nog ta stranden innan jobbet ;) någon som är på ?

Linas bilder från i fredags på mårtensson :)
Lina, Jag och Carro! tack för en skoj kväll tjejjer!




Tältning pågår...

Ligger i ett partytält på stallbacken och ska tälta här inatt med barnen som är på läger.... hej å hå säger ja bara! Här är riktigt mysigt och vi ahr grillat och badat med hästarna ikväll !!
Som tur är har ja min egen kudde med mig, som för övrigt luktar gabbe..Kan de bli härligare?? :):) Så ligger jag på syrrans liggunderlag som överlevde Hultan hörra året.. kanske är bäst att ligga på gräset ändå? hehe.

Imon blir de stranden och sedan kommer min älskling hem igen! kan inte vänta mer känns det som!!!

Gonatt, om jag ens kan somna här....

Lill lördag!

Det gillar vi, speciellt på sommaren! Det blir nog Moon och kolla på Maskinen lr va det var? jag hänger mest med för att slippa slöa i soffan hela kvällen. ...och för att ta en cider eller två, jag tycker jag behöver det.

Idag syns det att ja lyckades bränna mig lite i solen igår...känns gör det med kan ja säga. Borde nog skaffa solskyddsfaktor 30 kanske ? Nä det känns överdrivet.
 

Vilken fin dag!

Idag har det verkligen varit en härlig dag! Jag vaknade rätt tidigt och vid 11-tiden hämtade ja upp folket som skulle me till stranden. Låg där i några timmar och latade oss...! Badade tillochmed men jag tyckte det var kallare i vattnet idag än för 3 veckor sen. Märkligt de borde ju bli varmare?

Efter stranden blev det Spinning. I mina NYA spinningskor :) Wow vilken skillnad, bra köp !!
Förresten tycker ja folk är mesiga som inte vågar prova spinning...har försökt dra me ett antal på det men ursäkterna låter bara dummare och dummare ju fler personer man frågar...Ja kan kort och gott berätta för er ( JA ni vet vilke ni e ;) ) att vill man ha bra konditionsträning för kroppen är spinning den absolut enklaste träningen !! Det stora pluset är ju att man blir piggare, orkar mer och förbränner fett så det står härliga till. 
En liten bonus till den som vågar hänga med !! Och Carro räknas inte för du är ju redan så duktig :)

Nu ska jag ha lite myskväll med lite film och en hallonsmoothie. Va så himla längesen jag fixade en sådan!


Lite midsommarpics!


Gabbe körde M6:a. Lagom nöjd ;)


Vi fyllde på kylen...!


Jordgubbar med glass och grädde!! Mumma



Carro o Johannes ser glada ut!


Jag och Gabbe, ni får gissa nykterhetsgraden själva!

Midsommarhelgen är slut...

Har haft ett par roliga dagar! I tisdes kväll åkte jag till Eksjö. Blev ett par lugna och sköna dagar där med bl.a massa tvspel och en tripp till Jönköping, där vi handlade så det stod härliga till! När vi spenderat hela torsdagen i massa affärer var det dags att bege sig till Halmstad för lite midsommarfirande... hade riktigt skoj !

Igår va de travtävlingar och jag jobbade hela dan. Solen sken så det resulterade i ett bränt nylle som nu svider...!

Så nu är det måndag igen. Jag har för mycket tid över nu. Nästan inget jobb alls och jag vantrivs verkligen. Det är antingen eller för mig. Antingen för mycket jobb eller för lite....kan det inte bara vara lagom ? Måste nog säga att ja hellre jobbar för mycket än inget alls. Så jävla trist att vara hemma och bli för lat för att man inte har nått vettigt att göra. Ni som känner mig vet ju att jag är en liten latfia ibland... ! Speciellt nu när min älskling är borta igen. Ja känner mig halv och vill inte ens gå utanför dörren. Vilket ja måste göra nu innan ja får parkeringsböter.....!!!

Ett tips: Låt mig va för ja är inget bra sällskap nu...


 

Äntligen Tisdag!

Idag är det tisdag och snart ska ja iväg till jobbet... Sen i eftermiddag tar ja Brum upp till gabbe!!  (Fasen hade hellre sluppit jobbet så ja kunde åkt till Gabbe tidigare!!) men man kan inte få allt här i världen tyvärr....

Nu ska ja packa lite iaf, ÅH VA JA E GLAD IDAG ! lr ja, iaf sen när ja kommit hem från jobbet!!

 

Måndag

Jag som trodde ja bodde i en Sommarstad. Dom lovade fint väder idag... men ja sitter bara i min soffa o kollar ut på det tråkiga vädret just nu. Det är mulet, kallt och blåsigt.  Har egentligen inget planerat idag...och jag känner inte för att göra något heller.  Får väl smörja in mig i "brun utan sol" och låtsat att det är 30 grader ute !

Är bara så trött på vissa saker.

Mia kan du lämna tebax mina filmer? glömde dom :P

Jag behöver nog inte säga att ja saknar min älskling.Det blir nog en lång sommar detta.....

Skön Söndag!

Idag har de varit slappt på jobbet. Gött! hade till och med lite sovmorgon :) Drömde en sjuk dröm. Har gått o tänkt på den hela dan så nu ska ja rensa skallen på friskis... :)

Om 2 dagar åker ja till Gabbe <3 Längtar så jävla mycket.

stackars alla studenter!

Kommer ihåg min student, vi hade helt underbart väder! Visst man tyckte det var för varmt just då men hellre sån värme än regn...som det är idag när det är student i Halmstad! Tycker synd om dom som tar studenten, fast jag är övertygad om att det blir en kanonbra dag för dom ändå...!!

Jag drömde en så jäkla skum dröm inatt....och iförgårnatt! Då drömde jag att Mia åkte flumride utan båt och i bara bikini.?! Hon skrej AJ hela tiden....
Idag drömde jag att ja parkerat bilen på en stor parkering och sen hittade ja den inte.

Nu sitter ja o äter frukost. Men usch va ja ogillar att äta på morgonen. mår bara illa men ja tvingar mig för ska på spinning kl 12 och då behövs de energi!

Om 4 dagar kan ja åka till Gabbe o ge honom en STOR KRAM!! Längtar som bara den!

tack för att det finns choklad..

SItter helt ensam i min lägenhet....går nått dåligt på 4an och jag saknar min älskling mer än mest..! fyfan säger ja bara. Tur att ja fick 2 geishachokladkakor av Gabbe i födelsedagspresent. Det är precis som om han visste att ja skulle behöva dom just ikväll. Hade ja inte haft min goda choklad hemma hade ja nog blivit tokig i detta läget....Kan man bota saknad med choklad? Svar: JA, men endast för stunden och så fort man svalt fungerar det inte längre! så nu har ja knaprat i mig 200g och önskar att jag hade mer....! Vart ska detta sluta? Ge mig Tisdag för FAN! tack o hej.

Förresten, Min dator håller på o pajja. kan det bli bättre?

 

Nya vanor...

När man bor själv (i en jättemysig lägenhet !! ) så får man nya vanor har jag märkt... Det kan vara lite svårt att hitta motivation till olika saker. Som att laga mat till sig själv... Men jag har hittat lösningen!! Nu är det ju så att jag har bara 1:an, 2:an och 4:an på min gamla tv... det betyder att 4:an går hela tiden och halv 8 varje kväll går det ett program som heter "Halv åtta hemma hos mig". Tror jag..? Det går inte att kolla på det utan att bli hungrig så då måste amn bara laga mat. Bra va?

Idag har jag haft lite svårt att fördröja tiden.... jag åkte till flygstaden och handlade lite mat. Sen inom Plantagen och hittade lite fina ljus att ha på det fina fatet som jag fick i födelsedagspresent! :)





Saknar Dig Gabriel....




Saknar.

Att de ska va så förbaskat svårt att somna på kvällen när man är själv...? O vakna helt ensam :( Jag saknar min gosiga Gabbe så himla mycket !!! Sitta i min stora soffa helt själv o äta frukost är ingen hitt...

Nu ska ja ta tag i viktiga saker......

Underbara helg!

Nu är det måndag igen och min underbara helg är slut. I Torsdes kväll kom Gabbe hem igen. I fredags kom min fina soffa och vi ägnade nästan hela kvällen till att sätta ihop den... Det blev ett jätteberg av kartonger och plast, som vi körde och slängde på tippen!
Lördagen var min stora dag, min 20-årsdag. Städade o hade mig på förmiddagen och vid 1 kom familjen och farmor och farfar hit o fikade =) Fick många fina presenter!  Sen va det dags för lite annat folk att komm o kolla in lägenheten och släcka törsten (och hungern). Vi åt lite tårta och skålade med lite god Asti ! Hej o hå sen var vi igång. Efter lite cykling på gabbes snygga honda civic - 91 så drog vi in te stan. Det blev Tre Hjärtan hela kvällen !! Väldans skoj va det. På väg hem stannade vi och åt på nudelbar. GOTT! fast jag åt tydligen från bordet...? "Det man inte minns har inte hänt" säger jag! Däckade hemma hos Gabbe och vaknade med lite minnesluckor. Kan bara sammanfatta det hela med att jag hade en otroligt trevlig och rolig kväll i med det bästa sällskapet !! Tack hörrni !

Ikväll blev det lite efterlängtad måndagsspinning med Carro. Känder riktigt bra !! Nu väntar tvätten på att vikas och läggas in i garderoben. Har inte hunnit med det för jag har försökt ladda upp bilder på Facebook men det ville sig inte.... Har nämligen skaffat mig ett mobilt bredband, som fungerar skitbra till att surfa med... tyvärr tar det tusen år att ladda upp saker...