snart nytt år!

Längtar verkligen till 2009...ska bli spännande!

Va i stan en sväng idag, hittade ett par skor...halva priset! jag är mindre glad för att mitt shoppingsällskap köpte exakt likadana skor som jag höll på o köpa....så gör man fan inte!
Åt på vårt vanliga ställe sen. hello. gott.
Kom på mig själv med en sak...men det avslöjar jag inte.
Sen jobb på travet i denna iskalla kyla...frös mer än jag gjorde igår!

Imon är det nyårsafton. Jag har haft ett antal misslyckade sådana så jag hoppas på en bra kväll/natt =)
Har börjat fundera på mina nyårslöften nu...de blir väl det vanliga: Äta och träna bättre....! nej jag ska nog komma på nått bättre!

Gott nytt år allihopa!!

Bilder från Nyår 06/07 i Landeryd, de va tider de ;P

Roligaste nyår hittills!

Linn kan.

Igårkväll hade jag väldigt trevligt och roligt! Vi va o kollade på "the day the earth stood still" först...okej den va väl inte toppen men bio är alltid mysigt! Sen bar de av till Tönnersa, fest i bygdegården där...träffade trevligt folk =) bl.a jonis som man aldrig ser numera. framåt 1 gick taxilinn mot stan. träffade helt okända människor, hur gör man de i lilla halmstad?, och hade kul. Jag har aldrig riktigt varit den som tycker om att gå ut nykter...det blir alltid så tråkigt brukar jag tycka. Men igår hade jag verkligen kul utan en droppe alkohol så de är ja glad för! Tro nu inte att detta blir ett vanligt förekommande men nu vet jag att de går iaf.. :P haha. Måste snart bestämma mig inför nyår....detta blir svårt, varför finns de inte en enda stor fest för alla? uhh. Hur det än blir kommer de bli bra så!

Hämtade hem lillan idag, känns verkligen bra för hon betyder mkt. håller jag på att falla tebax? hmm nej men jag älskar ändå min häst.

För övrigt vet jag varken in eller ut just nu... Låt de bli nytt år så man kan börja om lite va! om de bara vore så lätt :P

va är det lördag?

Jag hade faktiskt inte tänkt på att det var lördag idag...carro ringde o då förstod jag ^^ haha. de blir nog bio nu snart o sen får vi se vad vi hittar på! ska dock jobba imon så ja tar de lugnt idag, bäst o ta me bilen så jag har en bra ursäkt :P och för att de inte ska gå som vanligt..!

Va på kalajs innan, som om de inte hade räckt med mat denna veckan...nu är jag proppmätt! gott iaf.

Smoothie

SItter här med en supergod smoothie! Massa hallon, knäckglass och mjölk består den av och fan va god den är :) vi får se den som en liten återställare, även om detta förmodligen var den minst fulla juldagen på väldigt länge men ändå! förstår mig inte på mig själv, drack o drack men de hände inte mkt!! haha.  däremot hände de andra saker men de e lite hemlighetsstämplat...! en mycket trevlig kväll. Fullt med folk!! O hur fasen får man en gin o tonic att smaka granbarr? haha.

Har suttit och betalat räkningar nu en stund, det är verkligen deprimerande. ångrar nog några inköp faktiskt men de e bara o bita ihop...jag mår bättre när jag handlat på rean imon, hehe =) ja jag använder shopping som en slags terapi, men de e ingen nyhet!

Jag håller på o skaffa inspiration till att tycka om att laga mat igen, det har varit lite sisådär med det den senaste tiden. jag vet inte varför.så därför är de skitbra att jag fick en skitstor kokbok av carro :) sitter o bläddrar i den nu o ska nog ge mig på nån god maträtt nu i dagarna, de kan bli spännande!





Årets bästa festdag!

Juldagen är här!! Ikväll ska carro firas =)

Jag var pigg imorse, som tur va, och åkte o jobbade kl 8..inte illa. har varit hemma en stund nu o städat o haft mig en massa! blir lite mer jobb i eftermidda o sen åker ja till Hylte...sen vidare till Falkenberg! jag är så festsugen nu så de e inte klokt :D

I mellandagarna hittar ni mig i stan!

Julafton!

Grattis på födelsedagen Carolina :)

Julafton idag ja, ska snart åka hem till farmor o farfar för att äta så mkt man bara kan. bra de för jag är väldigt hungrig!

GOD JUL

Dålig tajming

GIck upp i tid för att hinna me morsan o farsan te ikea....nu har jag gått o väntat på att dom ska bli klara i en timme! uh hade kunnat sova längre..! hehe. 
De blir ikea o väla för mig idag. sen lite träning ikväll =) jag har varit väldigt lat den senaste veckan nämligen, har tänkt på massa annat istället.
Satt o kollade på Twilight igår igen, den är sjukt bra! jag rekomenderar alla till att se den!! okej den va väl kanske lite bättre på bio än på min lilla dator men ändå... :)

helst av allt vill jag tillbaka till sängen nu men jag har insett att jag spenderar för mkt tid där så NEJ! :P

tidigt.

klockan är inte så mkt...jag har absolut inget o hitta på. har nyss varit en sväng om travet o fixat morronjobbet sen blir de mer i eftermidda! somnade runt halv 4 inatt så jag är lite seg.. tur att min säng är så varm (men ensam :P) så ja kan gå o lägga mig i den o sova vidare lite!! gött!

4 dar te julafton o carros stora dag...fasen va tiden går!




vad härligt

äntligen en normal dag. Med jobb! första dagen på några veckor som jag får upp i tid och verkligen gör nått vettigt o bra på dagen! känns hur bra som helst och nu är ja tom trött innan 11. Snart sova för jag hoppas på en "normal" morgondag också... hade ett långt möte idag, som inte känndes så långt som tur va. Nu vet jag lite mer iaf!

Vad ska linn hitta på i helgen?
Nu är jag trött, gonatt!

Vad vill jag?

De är lite vimsigt fram o tebax me jobb o allt just nu. suck.
Va i stan innan idag me syrran, vi handlade julklapp till vår bror och sen träffade vi carro o så blev de en varsin kycklingsallad på vattenpoten. Den är skitgod där! Mia övergav oss för att gå o köpa nått till mej, det tycker vi om. Så de blev massa prat me den jag älskar att sitta o prata med, du är bäst o du vet dem du e ;)
Sen gjorde ja en dum grej, så dum så ja inte vill avslöja den! jag ska skärpa mig....

Imon blir de lite jobb o sen planering om min framtid...! lycka till Linn :)

Förresten..vad händer på nyår?

Jordbävning?!

Hallå, jag vaknade av nått mycket konstigt idag...väldigt tidigt...visades vara en jordbävning i skåne som jag vaknade av...ännu mer konstigt för jag brukar ju aldrig vakna när de tex åskar som fan men men. trodde först att dom sprängde i berget här jämte som dom gör ibland men de va ju en udda tid..
Men jag somnade om väldigt snabbt så ja vaknade nyss :P ändå tidigt för att vara mig!

Idag blir de nog gymmet en sväng och sen ska jag jobba ikväll.
mot frukosten....!!!

???

NU har jag piggnat till... :P sovit mest hela dan idag! så va fasen händer kl halv 3 på natten? kollade nyss på en film iaf.
ska lägga upp lite bilder från igårkväll snart. hittade massa roliga bilder, de va visst nån som hade kul me min kamera!

nä nu måste jag ha mat, det har varit dåligt me de idag!

Lucia

13 december idag, de betyder Lucia! min lussevaka igår var dock väldigt kort och ganska trist, en ganska ovanlig lussevaka faktiskt....
Annat blir de idag iaf :D ikväll ska de festas!

Men fram tills ikväll vet ja inte alls vad ja ska göra...steg nyss upp!  De får bli lite snöbollskastning me Bamse för de älskar han.!


Nu är de jul?

Nu är vi på väg mot 3:e advent och idag åt jag till o med julbord!! Men varför känns de inte som jul då? Jag tycker det är noll julstämmning....! Fast de va väldigt gott me julbord ändå, sitter i min säng o är väldigt mätt iaf :) Va skoj o träffa vänner som man inte ser så ofta också!

Jag har nästan handlat klart dom få julklapparna som jag ska köpa... Mamma o pappas paket är störst :D själv har jag bara önskat mig heminredningsgrejjer, till mitt framtida hem! fast egentligen önskar jag mig bara en jättetrevlig jul med familj och vänner! Och självklart fira Carros födelsedag <3

Nu ska ja städa lite, fördriva tiden o så behövs de verkligen..... tvätta ska jag också göra....typisk torsdagsgöra....




Mitt i natten!

Jag har vänt på dygnet kan man säga!
Kan inte somna innan 3 och kan absolut inte gå upp innan 12 :P detta är inte normalt för Linn men jag tar de som en lat period i livet och hoppas att de snart vänder!

Har suttit me travskolans hemsida nu i en timme o fixat med massa bilder....usch! Innan dess såg jag en söt film "Imagine me and you".... men den var inte lika bra som "Twilight" som vi såg på bio igår!
Herregud, Jag satt som helt förstelnad genom hela filmen och tyckte den var hur bra som helst! otroligt fin :)

Gjorde ett försök till ett styrketräningspass innan idag, haha. Hade inte ätit nått och dom som känner mig vet att om jag inte ätit ordentligt kan jag inte heller göra nått ordentligt!!! Jag glömde visst bort de så ja tränade ändå...ha...i 15 min sen åkte ja hem :P
Vi gör ett nytt försök imon tycker jag!

Gonatt dådå...!

Syrran

Ikväll är jag din...ja ska försöka gottgöra dig så du slipper vara arg på mej!! :)
Träning, sen kanske lite mat o sen bio!
Kan dock vara lite segt att träna när man är trött o lite småbakis :P
Hade skoj igår!

ånej...

är sjuk...så sitter bara i min säng o laddar ner serier och glor på den ena efter den andra hela tiden!!! börjar bli lite småtråkigt nu :P
Ja så kul är jag idag, den som kan liva upp stämningen hos mig ska få en kram!!!