Är vissa dagar längre än andra?

Det kan man undra. denna dagen har nog varit den längsta på länge! iaf för mig. steg upp vid 6, efter 3 timmars skitdålig sömn... mindre kul! jobb på travet hela dan, iofs går tiden ganska snabbt ändå där för jag har så kul jobb. Hade två kurser idag, det går inte att vara "nere" eller ha tråkigt när man jobbar me barn, helt otroligt va kul man kan ha! va väldigt glad att jag hade mitt härliga jobba idag ändå, jag behövde de!

Nu har jag nyss ätit en STOR tallrik fulle me hallon och knäckglass, de behövde ja me. Ja e väldigt trött nu.... däckar nog i soffan om en stund :P


MItt liv som hästnörd.... ;)


Jag vill!

Har ingen lust att stanna hemma ikväll alls...de suger att jobba kl 06.30 på lördagar! grrrr!

Så nu drar ja täcket över mig och surar :P kanske fixar till någon go drink som tröst.

Sömnpiller?

Vem har gett mig sömnpiller?? Jag kan inte komma ihåg att ja har ätit några själv iaf... Idag va ja uppe i tid och va hos veterinären me mina två hästar, såntdär är viktigt! (=dyrt) ! det är de enda jag lyckats göra idag. Jag har sovit sovit och sovit, ändå är jag fortfarande trött o kan knappt gå upp ur sängen...!

I helgen får ja inte av trött för ja ska jobba fre - sön !! De blir nog till att äta sushi imon.... blandade känslor! haha

Jag gillar friskis!

Det bästa med friskis är deras pass! jag är inget större fan av gymmet. gå runt o inte kunna bestämma sig för vilka maskiner man ska köra och bara känna sig allmänt förvirrad är inte min grej...Jag tar aldrig ut mig helt heller, jag fuskar mest bara!
Men alla passen är skitbra! där kan man välja massa olika och så finns där alltid någon som säger vad och hur man ska göra! de e bara att följa efter o vips så har de gått en timme och man badar i svett, Härligt!

En grej till som jag gillar är att man kan kolla sin närvaro på deras hemsida...när ja går in där o ser hur  lite  jag har varit där får jag dåligt samvete och går dit mer!! tack! Ja lovar nu mig själv att vara där minst 2 gånger i veckan hela året!!  Vi får väl se hur de går!

Gonatt, jag är trött nu...

Flytta

Ja sitter o kollar ikeakatalogen hela dagarna och är jag iväg o shoppar kommer ja numera alltid hem med någon slags heminredning....Jag vill verkligen FLYTTA! Kan inte beskriva hur gärna ja vill de...visst trivs ja hemma men ja vill ha nått eget!!

ja är seg i hela kroppen idag, mest träningsverk skulle ja tro.  Jobbet snart, jag är inte särskillt taggad idag.

blockchoklad..

Jag sitter och vräker i mig blockchoklad, hade ingen annan choklad och jag är beroende..! Kollar på bonde söker fru bröllopet som är hur fint som helst !!  har inget bättre för mig... Va o tränade innan så ja måste ju ta igen mig lite  ;)

Denna dagen har varit toppen! har inte hänt nått speciellt men jag har bara kännt mig så himla glad! första dan på mitt nya extrajobb med, de va riktigt kul! nu kan ja inte ha fler jobb, hur ska ja hinna me de?
Innan ville ja bara ha ett heltidsjobb, men har kommit på att jag presterar mycket bättre och hittar mer motivation om jag får hålla på me olika saker...iaf just nu. Så hade ja de innan... sen provade ja de ja trodde ja ville ha....men så fel man kan ha, jag vill göra allt ! nästan ;)

Förresten hade ja en jättekul helg :D




Mummma!!

en dag på travet

en dag på travet = BLÖTT....varför ska där alltid regna?
Hade iaf en uppvisningsgrej me ungarna, där va väl minst 30 barn och lika många föräldrar, vi va glada att de gick så bra kan ja säga! lite kaos men gick finfint!

Nu sitter ja hemma me fullt av hästmat i håret, blandat me lite grus och sånt :) ska bli härligt me en dusch! har ingen aning om vad ja ska hitta på ikväll.. :/

I behov av skitsnack!

Blöe. kommer bli en tråkig kväll, hemma... jag får väl kolla lets dance och somna i tid så man orkar jobba imon. Jag hade behövt min vän carro just nu, ja måste bara prata av mig...va längesen vi sågs känns de som!! men hon är lite svår att få tag på ;)

Ja ska öppna en öl o börja min slappekväll NU! är helt slut efter allt sushirullande, som jag är grym på nu :) jag kan nog tänka mig att börja äta de me... åt faktiskt räkor häromdan.. första gången tror ja de va. Vuxenvarning....jag borde supa till de istället..!

Förresten, nästan alla pengar som jag tjänade idag gick nyss till en ny plattång, min gamla luktar bränt och plattar inte håret ett dugg längre! och alla som känner mig vet nog att jag är så smått beroende av den...! detta firar jag med hallonsorbet ;D

Ha en trevlig helg  allihop!

AJ

Jag har nyss kommit hem från travet, ja jobbar rätt mkt nu :) de e bara så himla kallt! Ja har gått runt o haltat nu i två dar, fick en sprak av vår ena häst mitt på smalbenet. precis på samma ställe där jag redan har blivit sparkad en gång och har de jättefina ärret...aj som fan! Men va för en god sak åtmonstone...hästen hade på nått sätt fastnat när den rullade sig och jag fick dra allt ja hade för att få loss den...!

Imon är jag ledig hela dan!! vad ska ja då hitta på? ska iaf te gymmet o se om benet vill hoppa runt me mig :) Men ja vill ju hitta på mer saker...vi får se.








vilken äcklig känsla...

usch fy. Ja va hur pigg som helst när ja kom till friskis.! efter halva passet kände ja mej helt yr, blev helt suddigt. fick gå ut o sätta mig annars hade jag nog svimmat! de va nog den äckligaste känslan jag någonsin upplevt!!! tror jag ska sluta att fuska me maten när jag är på jobbet, det är så kul så man varken hinner eller tänker på att äta. och kakorna lockar för mycket tyvärr! ska skaffa en skalmanklocka :)

Gjorde världens fynd idag ;) nu ska de mysas!


Filmkväll

Satt o kollade på en lång film innan, Benjamin Buttons otroliga liv.... lite konstig film men jag tycker den va bra. Den skulle locka fram tårarna vad jag hade hört....suck tänkte jag... ja som brukar lipa till varenda film där någon dör eller där det slutar illa... Men inte en enda tår kom, vad betyder de? jag kanske har blivit känslokall? Vore jättetråkigt ju.. =(  får prova kolla på Titanic eller Pearl Harbor och se om detta va en engångsgrej...!?



Nähepp, nu får ja försöka sova...imon har jag massor me saker ja måste hinna me. Jobba är nog de viktigaste. Har lite nytt på g :)  Förra veckan va katastrof!

Brr

Det är fruktansvärt kallt, och blåser gör de. Fick gå upp ur min säng alldeles för tidigt innan och åka o jobba lite. Nu ska ja lägga mig i sängen igen o kolla tv!

Igår blev lugnt, jobbade hela dan o sen åt vi bara god man, drack lite vin och snackade massa. Ja somnade pladdask när ja kom hem... :)



Mina nya fredagar...

räkna inte me mig på fredagar längre...! Jobbar varenda lördag kl halv 7... så ingen utgång för mig!

Har stått o rullat sushi hela dan! hehe var längesen jag jobbade där så ja va lite ringrostig...men efter 30 rullar satt de :D
åt även lite av den konstiga maten, va faktiskt supergott! man lär sig kanske ??

Ska åka o köpa chips o sånt gott nu, de blir tv:n ikväll!

skillnad

från de bättre till de sämre... va på skivstång, samma som förra veckan. fast idag va ja 20 gånger segare än förra veckan! de brukar ju gå åt andra hållet.... aja.

I go ooh ooh, you go ah ah
Lalalalalalalala
I can't
Lalalalalalalala
I wanna wanna wanna get get get what I want
Don't stop
Give me give me give me what you got got
Cause I can't wait wait wait any more more more more
Don't even talk about the consequence
Cause right now you're the only thing that's making any sense to me
And I don't give a damn what they say, what they think think
Cause you're the only one who's on my mind
I'll never ever let you leave me
I'll try to stop time for ever, never wanna hear you say goodbye (bye bye bye)

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Been going crazy from the moment I met you

Untouched
And I need you so much

På det igen!

Idag ska ja plåga min kropp igen, känns alltid lika gött efteråt! Håller på o tvättar och städar för fullt idag, vädret får mig att gå på högvarv....! :D har inte tid att sitta vid datorn idag..

Jobb

Idag har jag gjort två saker. Sovit till kl 13.30 och sen jobbat sen dess! Ja va så trött imorse när ja egentligen skulle gå upp så ja somnade om...! de va jätteskönt. Skulle behöva städa lite här hemma....men jag orkar inte ta tag i det, jag gör de imon =) Va jättekallt och jätteblött på jobbet idag...så nu ligger ja nerkurad i mitt täcke och fryser :(

På jobbet

Hejsan, ja sitter i stallet och bloggar...haha. Väntar på att hovslagaren ska komma så ja sitter och fördriver tiden. Idag hände något mycket kul!! CARRO TOG KÖRKORT :D Ja e asstolt över min lilla vän! Grattis gumman, det ska firas i helgen! Nu ska ja gå till fikarummet och rensa pepparkaksburken!!

Än en gång.

Jag blir bara så besviken...igen. Vad är de för fel på folk egentligen? Har man inte fått sagt vad man vill innan kan man inte tro att kl:4 på natten är en bra tidpunkt för sånt...Det går bort!! Jag fattar nog...! Jag har sovit mest hela dan. Mina söndagar brukar numera se ut på de viset. Hade en kul kväll ute i lördags iaf. skönt att ha en HEL dag ledig o bara göra som man vill! Under tiden jag sov drömde jag en helskum dröm. det slutade med att jag dog... =/ dock lycklig! Idag fyller pappsen gammal gubbe! ja ska baka tårta :D

Ta mig härifrån...

...är min tanke nu.

FY

Dagen har varit en pina för min kropp.. den har träningsvärk i varenda muskel känns det som! Jobbat hela dan med =) Det är redan fredag igen. Jag är alltid sugen på att festa när det blir fredag. varenda vecka. men ikväll har jag andra planer, plus att jag har ett stort munsår så ja undviker att gå ut denna helgen! mkt bra anledning! Carro klarade teorin igår =) GRATTIS. längtar tills du ska köra runt på mej, man kan väl säga att du kommer få ta igen en del. Mohaha! hehe

Jag har svaret!

Jag brukar fråga mig själv varför jag jobbar på ett iskallt ställe, oftast utomhus, dåliga tider, tungt jobb osv...? Mina händer frös nog sönder minst 2 gånger idag. behöver kanske inte nämna att sommaren är de tvärt om. varmt som in i helsike, svettigt..men med en härlig solbränna!..brukar bara svara mig själv att jag behöver pengar eller nått. Sen kommer det dagar som denna. Det kommer 15 glada och helt underbara ungdomar (mellan 6-15 år) till stallet och vill bara göra de dom tycker om och träffa kompisar. Vissa är ju asballa! Tiden står ju stilla när man är med dom. Allt är kul och man tänker aldrig negativt om nått. (okej en del är riktiga snorungar...men de tillhör ju!) Jag har nog insett att jag är som gladast på jobbet just nu. träffa massa människor o bara få vara social! tacktacktack alla som gör mina dagar såhär roliga!
Jag kan nog stå ut med halmstad ett tag till ändå....=)
Nu har vi för första gången helt fullt i kurserna med, det har hjälp med allt slit genom åren...!

En unge på 7 år sa till mig
: Linn, hur många barn har du?
Jag: Humfp, inga jag är bara 19 år....
Hon svarade: Men det finns ju jättemånga här som du kan få!
Jag knäckte mig, så gulligt!

Nu håller jag på o göra mat, man blir hungrig av att vara ute hela dan...

Typiskt halmstad!

Imorse när jag skulle till jobbet tog de mig 15 min att skrapa dom förbaskade bilrutorna! gissa varför...regnade först igårkväll och så frös det. sen snöade det massvis med fin snö på det. Underbart :) Fint och härligt på många vis men inte när man har försovit sig lite och har brottom på morgonen, hehe. Sen gick de bara o köra i 70 på motorvägen!
Nu är det iaf hur fint som helst ute! Hunden springer och leker i snön och hästarna va så glada när dom kom ut innan så det blev några galopprundor där.  Ska ut o ta några fina kort, man får passa på....

Här kommer en bild tagen från mitt fönster :P


Ibland går de inte att sluta!

Var nyss på gymet. Äntligen hade jag släpat dit min trötta kropp...=) Va helt fullt, mest 17 åriga grabbar som försöker pumpa upp sina taniga muskler. haha ganska gulligt faktiskt!
Jag tog min favoritcrosstrainer och började så smått. Kunde verkligen inte sluta sen, de va så jäkla gött o så blev ja inte trött heller. stog där i 55 min! då va ja trött...

Nu snöar de som tusan, fick köra i högst 70 hela vägen hem för sikten va = NOLL.
Mia har gjort pannkakor så ja ska sno några :)


Personlighetstest

detta är jag, tydligen!

Din personlighetstyp:
Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Skojjigt att HR fanns med, det är ju verkligen jag. Jag tyckte det mesta stämde in väldigt bra på mig!

Nu ska jag jobba....!

vad sysslar jag med...?

Är nog inne i en depp-period...har noll kontroll över mitt liv känns det som...känns förjävlig! är inte pigg på nått längre...! Vill ha tillbaka mitt vanliga liv. Då jag har koll på varenda minut och gör bara saker jag vill göra. jag vill inte tillbringa största delen av dagen i min säng framför tvn eller vid datorn.! Jag hoppas det vänder, Snart. Det finns så jäkla mkt jag vill göra egentligen, jag vet att jag kan.

Det händer ju faktiskt roliga saker ändå, träffade carro ikväll och vi körde ett spinningpass! var första gången jag provade dom nya cyklarna och dom var tusen gånger bättre! All heder åt spinning och resultatet man uppnår men jag gillar nog mina step-pass och aerobicen bättre! alltid skitbra musik och jag gillar att träna och ha kul samtidigt, tiden går så fort då!

Imon blir det jobb och klippning! Jag gillar verkligen att gå till frisören, avkopplande och spännande! Tydligen "ska" man gå ut imon hörde jag, men jag har nog inte hämtat mig sen nyår ännu... en sak i taget.



Nytt år...

..nya mål.

Jag hade såkallde nyårslöften. dom är redan brutna. ALLA!
Nu återgår jag till chipspåsen :D

imon gör jag ett nytt försök....!

1/1 2009

Äntligen nytt år!

Var på en trevlig och jättegod middag hos Natha igår, hon kan laga god mat! Vi åt, sjöng snappsvisor och betedde oss knasigt.. :) Vid tolvslaget sköt killarna raketer, på tjejjerna...dålig stil :P de dracks mindre god skumpa och sen gick bussen in till stan!
Fick besök mitt i natten och då åkte jag vidare....!

Var nyss på anställningsintervju på Preem. kändes bra tycker jag. Nu ska jag ladda upp kort sen igår o dom hittar ni på facebook sen....


Jag och Carro fular oss