Lite piggare...!

Efter jobbet igår däckade jag i min säng med hög feber....usch de va inte mysigt alls! Idag har ja piggnat till lite och va i me carro på Hello o åt kycklingsallad :) de va längesen och den perfekta maten för en sjukling som jag idag! mums.

Mitt rum ser ut som fan, borde städa men orkar man?

Fick äntligen mina bikinis hem i brevlådan idag. dock bara överdelarna för underdelarna va slut.. ??? hallå !! Vad tänker dom med ? Dom satt inte så bra på mig heller så skickar tillbaka dom och använder mina gamla i sommar istället. Trött på detta nu, det får bli nakenbad i sommar ?

nä, städa nu o sen möte ikväll....hoppas de inte håller på till 12 denna gången :p

Bakis, jobb, trött och ett farväl.

Blev lite knas igår, har ingen bra förklaring men kvällen blev rätt kort ändå. Vaknade grymt bakis och åkte iväg till jobbet. GIck fint och de va fullt upp hela dan verkligen!!

Sålde en av hästarna på jobbet idag, de va tungt... MIn favorit i stallet hade tröttnat och hans nya ägare kom och hämtade honom. Brukar inte tycka sånt e så jobbigt men denna lilla ponnyn har en speciell plats i mitt hjärta så ledsamt blev det, eller är.  Vet att han kommer få de bra och leva livet nu i allla fall.... :/

är helt slut i hela kroppen. Ska inte glömma ställa om klockan ikväll så ja inte kommer sent te jobbet imon....fasiken får ju sova en timme mindre inatt !
Förresten är de ju ikväll man ska släcka allt, kan ju bli spännande.


Våffeldagen

En av de bästa dagarna på året, nästan.... (Kan bero på att det är lönedag och jag fick skatteåterbäringen idag = blir nya möbler till min flytt). Har nyss proppat i mig goda våfflor, som såklart pappa hade gjort. Han gör dom godaste kan ja lova! Och med farmors hallonsylt, annars kan de kvitta.

Hade en slapp morgon...gött. Sen va ja på jobb 1 och jobb 2. Va riktigt kul idag och solen sken på mig, det gillar jag!
Min kollega (Bettan)  sa till mig : Linn, DU borde jobba några år och sen plugga till yrkeslärare. DU behövs. punkt slut. Jaha. Det roliga är att jag faktiskt funderat på det innan...låter som ett tråkigt jobb att vara lärare, men saken är den att när jag jobbar me det har jag så himla kul och ja, Jag är bra på det.. ! Aja får se, just nu orkar jag inte bry mig särskillt mycket.

Ikväll har mitt favoritprogram, Fråga Olle, säsongspremiär! Kl: 21.55 om jag inte minns fel. Jag tycker det är fjantigt och skojjigt. Häromdan satt jag och asgarvade åt Ballar av stål! Det var riktigt kul.

Om denna dagen ska bli perfekt fattas bara att nån avbokar sin plats på spinpuls imon! Och att jag hinner ta platsen.Man kan alltid hoppas :) Annars blir de step.

Vill ha myskväll!

Jag är glad igen! Förresten kom bikinin ja ville ha in i lager igen =) så beställde den igen, till RÄTT adress... Fast blev en vit ist.

Jag är lite halvtrött och är jättesugen på godis och film ikväll !  Skulle tränat nu kl 19 egentligen, men stoppade träningskläderna i tvätten utan att tänka mig för, haha! nä ja vilar mig i form istället !

Fixat mer jobb i sommar nu :) Jag vill verkligen flytta....



Nu är jag arg!

Jävla Nelly.se!

Beställde en jättefin bikini för några veckor sen....betalade men den kom aldrig! så frågar jag dom varför och då svarar dom att jag inte har hämtat ut den så den har kommit tillbaka till dom....? Jag ahr inte ens fått en avi så ja kan hämta ut skiten. !!!!
Nu är den bikinin slut med så ja får väl gå naken på stranden istället då om de e de dom vill.

Okej den finns fortfarande kvar, fast i svart/rosa....ville haft en lila. ska ja beställa den ändå?

Cloud Bikini Set SEK 278, Wonderland - NELLY.COM

Bra att ja ska iväg o cykla av alla mina agressioner nu på ett pulspass! :)

JAAAA!

Jajajaja jag har suttit fastklistrad vid tvn denna fredag med, såklart lets dance! Dom bästa gick till final och jag hejjer på Magnus och Annika. Magnus är grym men ja tycker nog Annika är snäppet grymmare och hon är ball! Kul Kul....
Imon ska vi se om Robinsson är nått bra i år, va ju ett tag sen de gick och det va katastrofalt dom sista åren!

Imon blir de jobb hela dan, hoppas vårvädret håller i sig för allt blir mycket roligare då... Förresten är bilen redan dammig och har fått TVÅ feta fågelskitar på sig också...:/

Va såååå nära att klicka hem lite grejjer från H&M alldeles nyss. Där fanns så mkt vårkläder och jag tänkte mig inte för riktigt. Men precis när ja skulle betala kom mitt förnuft ifatt mig. Tur det, för jag vill ju ha mina pengar till annat just nu!

Mina Sushirullar blev för en gångs skull jäklit bra idag..!!

Nu ska ja borsta tänderna och sova...ensam :(  Börjar 7 imon...

Jag hoppas!

Jag hoppas att jag ska klara av att hålla motivationen uppe nu så ja tränar ordentligt. Eller det behöver bara vara några gånger i veckan men ändå. Va iaf på spinning me Carro nyss =) vi va sega som sjutton men så är de ibland...

Min bil går fint och den heter BRUM, för er som undrar!

Nu är de  god potatisgratäng med sallad som gäller, jag är hungrig efter allt slit idag!!


Bil!

Idag har jag äntligen fått min bil :) eller fått o fått, köpt! Vuxenpoäng på det.

För övrigt har ja varit supertrött idag och kommer säkert somna inom en timma! Ska ta en bild på bilen imon så får ni väl se :)

vilken helg!

Ååh minsann....denna helgen har varit tuff ska ni vet! Har sovt för lite, jobbat för mycket, festat lagom (man kan inte festa för mkt) och ätit godis i massor för att bara hålla mig vaken!

Idag har ja jobbat och slitit på travet i 9 timmar. Va som en zombie när ja vaknade, men piggnade till när ja väl jobbade. När ja sen satte mig i bilen på väg hem höll ja på o somna! vägen hem kändes som en evighet :P

Nu ska ja snart äta nått fullproppat med vitlök. Hela huset stinker! sen lär ja somna och vakna imon :D

Godis, sängen och lets dance

Jag går emot alla melodifestivalsmänniskor o tycker bäst om lets dance jag! kan ju låta underligt men så är det. Har köpt en stor godispåse, som snart är tom, tills ikväll o ska bara ta de lugnt o kolla tv :)
Det ser alltid likadant ut i påsen när jag köper godis. Rosa/Surt och massa choklad. Så jäkla bra blandning!!

Imon blir det en efterlängtad bastukväll me Carro! va riktigt längesen vi hade de, tyvärr kan ja inte ha öl som kyler utan mest vatten isf....ska på nån utbildning/konferens på lördag nämligen! oxå kul.  Men vi ska nog klara av att snacka bort några timmar ändå...

Resten av helgen kommer det bli jobb....!

Vem läser min blogg skitmånga gången utan att kommentera? hallå? hade en underlig siffra i statistiken idag och börjar undra om nån är lite udda där ute.. :P hehe

gokväll !!

Lila...

Jag har lyckats göra min blogg LILA....blev rätt mkt lila men va tvungen att prova lite :)
Nu ska ja sova, börjar kl 8....!


=(

Trodde att de skulle bli en bra dag när ja vaknade imorse, kändes ju skitbra då iaf! men sen ja kom hem från jobbet har de mesta krånglat bara...ja blir så trött och orkar inte ta tag i saker just nu...Förlåt carro för ja e så dålig me träningen o för ja slarvar me mitt kort!! min motivation och mitt glada humör är nere på noll. punkt slut. 

nu går jag i ide. 






Klippt håret

Jag hatar när ja har slitet hår. hela jag känner mig tråkig och det enda som hjälper är att klippa sig såklart....fast frisören klagade på mig lite:P Och jag vet att jag tvättar håret för ofta och använder för lite värmeskydd osv...plattar för ofta bla bla....Men om man jobbar i ett stall 7 dar i veckan + att man ska till andra jobb eller göra nått annat så måste man fan tvätta de där jäkla håret varje dag....inte hinner de självtorka heller så man måste föna....! så är det men ja måste bryta dessa vanor! Vet bara inte hur men har ni några tips (förutom att raka huvet) så säg till :)
blev iaf fin i håret till slut idag...


ajaj

Jag skulle göra sånna där goda smörgåsrån med massa smör och ost mellan! mums. Men jag lyckades skära mig på osthyvlen!! vår sega osthyvel, hur lyckades jag? plåster på och ett extra smårgåsrån som tröst :D

nej nu är det parlamentet och imon ny vecka igen. Ska ta tag i träningen nu igen när ja börjar bli bättre!

helt ensam mitt i natten

Hej.
Nu va de så att jag var skittrött efter jobbet innan. Somnade vid kl 6 ? och vaknade nu för en stund sen. kan inte somna om och orkar inte hämta min mobil så ja kan ställa klockan till jobbet sen så ja får la va vaken tills dess istället :P

Igår hade jag skoj iaf! men mådde mindre bra när jag kom till jobbet i högklackat och blev smått avslöjad direkt! suck....

Får gå o äta nått nu, har inte hunnit det innan idag :(

Vill ha Tisdag nu så ja får hämta min bil !!!

Har haft annat i tankarna

Än att skriva i bloggen ;)
Dagarna går sjukt snabbt. Trots att jag missade lönen denna månaden och känner mig luspank så är jag en glader!

Måste säga att mitt nya ärr på armen blir riktigt nice, ja om man jämför med de förra... är lite surig för att jag fortfarande inte är stark nog i den för ett skivstångspass och att jag inte kan jobba fullt på helger o få massa pengar men jag kan nog stå ut en eller två veckor till!!

Kanske blir ett bilköp snart förresten :D Hoppas!!

Nu ska ja fixa till mig lite och dra till jobbet, först Sture o sen Takenaka. Och ikväll blir det förhoppningsvis utgång ! weei!!
Hoppas jag orkar ;)