Man kan inte hinna med allt.!

Hejsan!
Det har varit två tuffa veckor kan man säga. Jag har tusen bollar i luften och känner mig mer eller mindre stressad 24 timmar om dygnet....
En glad nyhet är att jag fått en lägenhet :D:D En etta ovanför konditori Haga! Så jag och Gabbe har spacklat, slipat, tapetserat en massa nu. Det blev jättefint och idag städade jag rubbet.... Imorgon blir det IKEA och väla med Carro!

I helgen ska Emilie ha 20 årsfest , ska bli riktigt skoj! och på söndag har jag tänkt flytta in i lägenheten!!

Mitt rum här hemma ser ut som ett bombnedslag så ja får nog börja packa ner lite saker i lådor så det blir ordning här....
Saknar Gabbe som fan!


Usch !!

Kan inte fatta det tror jag, det är helt overkligt men jag är så otroligt glad och tacksam för att min bästaste Carro mår bra! Hon skrämde livet ur mig igår när hon voltade med bilen......!!!
Krya på dig, jag tänker på dig hela tiden och vill att du ska bli bra ! Jag hoppar spinningen imon om du inte kan komma ;)

Har några lägenheter på G, Hoppas ja hittar nått bra!

Nu är det mat

Det går trögt

Har spenderat all min lediga tid nu i eftermiddag till att ligga i sängen med datorn i knät. Jag lyckades somna en halvtimma också faktiskt ! Meningen var att ja skulle städa. Ja, ni får gissa hur det gick... jag har nu förskjutit på planerna till imonförmiddag, för ja börjar 11. Sätter en tia på att jag faktiskt klarar det denna gången! Ja ska!

Kom på att det är lika bra att jobba röven av mig i sommar. Helst dygnet runt faktiskt. Gabbe åker hem och jobbar så ja kommer ändå bara sakna honom hela tiden..... Ni fattar inte hur mkt ja kommer sakna honom !! Jag kommer telefontracka honom hela dagarna !!

Vill härifrån nu, ge mig en lägenhet så kan ja leva på nudlar eller nått. Jag behöver ombyte NU !!




Inte på topp

Denna veckan har jag inte varit på topp alls, hittills i alla fall....
Har fått nån konstig förkylning som gör att jag inte har någon ork alls i kroppen. Orkar knappt gå upp på morgonen! Det är verkligen inte vad jag behöver nu. Jag behöver vara frisk och pigg annars blir jag en surig PMS tant som inte vill jobba. På tal om jobb...jag vill ha semester! I MINST en vecka....har inte lust att gå till jobbet alls.
Kan någon kidnappa mig en vecka ?????  (glöm inte mata mig)

Nu måste ja tvätta o städa....kan min dag bli bättre? Hmpf...

Sitter och väntar.

Är rstlös och sitter o väntar på att åka till Gabbe...men han tränar så ja får vänta.! ja va på spinning innan, var väldigt seg i kroppen idag....hoppas de e bättre imon =) Ska till frisören imorgon med, det blir ljusare slingor och toppning. Blir nog kanon ska ni se.

Är lite spänd me, väntar på ett samtal om min häst. Ja lr nej ? ring för fan!


Minns tiden med dig...

Usch va jobbigt det känns nu....fick idag reda på att min första egna häst, Biggles, är så sjuk att han ska avlivas i slutet av månaden....Även fast jag inte har träffat han på några år så känns det ändå så himla jobbigt ! Han var min och det var jobbigt att skiljas från honom den dagen jag sålde honom för nästan 5 år sedan. Jag har i alla fall massa fina minnen, som jag alltid kommer att ha ! Vila i frid min älskade lilla vän

Hur som helst, livet går vidare och tur är det ! Ska börja me en go dusch o sen ut me Carro lite :)

Lite ego just nu!

Var på Spin Puls innan. Tog en lång och skön dusch hemma me nytt (dyrt...) schampo, balsam o inpackning! de behövs inte så mkt för att man ska bli på bra humör om man heter Linn ;)

Klänningen som jag köpte igår är redan slut!! Tur ja va ute i god tid....hoppas att den sitter som en smäck nu bara!

Ska åka till Gabbe nu, kan min dag sluta bättre än så? nej!

Så fin!

Dream Six SEK 499, Ichi - NELLY.COM

Vill ha, ska ha.... Lite småfarligt o sitta o ha tråkigt på kvällen, det blir lätt dyrt. Fast det får bli en födelsedagspresent till mig själv?

En helg jag aldrig glömmer

Nu är det måndag igen och sen i Torsdags har jag bara hittat på roliga saker :) Firade Valborg me Carro, vet inte vad man mer kan säga än att den kvällen var den roligaste utekvällen någonsin...haha! Sen va man lagom bakis i fredags... Jobbade i lördags och sen va de lite utgång på kvällen. Jobbade i söndes f.m och sen åkte jag och Gabbe till Liseberg :) Fick nästan panik när jag körde i ett rörigt göteborg men väl framme hade vi superkul! Fick me mig honom på allt jag ville åka. Däremot har ja nog blivit för gammal för alla åkatraktioner...Jag har alltid åkt hur mycket som helst utan att bli åksjuk. Gissa vad jag blev efter varje åk igår? Jo, helt illamående :P haha! Kul var det iaf !!

Nu sitter jag och äter ur en Paradisask, vi vann nämligen 3 Paradis och 3 Alladdin igår :) Vann också två gosedjur, en plättstekpanna och 4 ölglas (1 gick sönder när ja tappade lådan innan...). När jag kom hem trodde Bamse att gosedjuren var till honom....så nu sitter han och surar vid trappann som en liten barnrumpa, Höhö.

Nu ska ja fortsätta me lite fölvaka och sen på spinning :D