Juli imorgon?

Tiden går sjukt fort, sista juni idag! Hursomhelst var Midsommar toppenbra, blev mycket strand i helgen med så lite färg på kroppen har man fått :) Köpte förresten en ny bikini som jag bara älskar!!
Annars händer inte mer än vanligt.. Jobbar på Takenaka denna veckan med sen är det sprintermästaren nästa vecka och sen ska det väl bli lite lugnare hoppas jag.

Hämtade ut ett stort paket på Hemköp efter jobbet idag. I fanns min nya fina plattång och massa schampo och balsam! Vill prova nu, men får kanske vänta tills efter jag har sprungit... lite onödigt annars kanske..:P

Lite bilder från helgen...


Jag och den finaste killen som finns <3


Vi spelade lite kubb i parken. Här kastar Carro iväg pinnen!



Lite härlig värme!

Det verkar som att sommarvärmen är på G nu! Blev en snabbis till stranden i måndags med carro. Vi solade i en sanddyna ca 1 timme och jag lyckades bränna mig lite såklart... men härligt var det! På kvällen blev det Måndagsklubben.
Har jobbat på Takenaka denna veckan + lite travet så min "lediga vecka" blev inte mkt ledigt. Men idag blir det bara till 4 som längst och sen är jag ledig till måndag :D Hoppas på kanonväder nu dessa dagarna så man kan sola, festa och njuta!
Midsommar bjuder väl på massa god mat, jordgubbar och öl hoppas jag på, vi får se i vilket sällskap bara.

Tjohej

Så fint!

Bröllopet igår alltså, kollade på nästan allt på tvn! Somnade strax efter att den gigantiska tårtan hade serverats...
Annars händer inte mkt mer än att jag jobbat mycket denna veckan.. Har försökt vara lite social emellanåt men jag är i någon tråkig period, känner mig för det mesta tråkig och grå. Skulle nog pigga upp mig lite med en vecka med lite strandväder nu, lite färg på kroppen och vips känner man sig lite roligare!

nu ska jag städa lite och pussa på Gabbsen, sen kanske rasta min kropp lite på berget.... :)

En rolig dag !

Vaknade halv 7 av att solen lyste i ansiktet på mig. Kunde inte somna om så jag steg upp, rätt logiskt va? Slappade några timmar tills jag åkte till hästarna och slängde på lie exemtäcken och fyllde på vatten. Sen till Takenaka, var längesen jag jobbade där. Tror det var i höstas/vintras nångång... Hur som helst behövde dom hjälp så där var jag i 5 timmar :) Kom ihåg nästan allt, blev lite förvånad faktiskt för jag är ju ganska glömsk!

Jag och Gabbe kom hem nästan samtidigt så vi har haft hela eftermiddagen tillsammans, så himla underbart... Jag är tokigt kär i min man!  Först handlade vi mat och sen tog vi oss upp på berget och jag sprang 3:an idag igen, trots att mina ben var fulla med träningsverk från igår så klarade jag hela vägen :) till och med lite snabbare än igår och uppförsbackarna var inte lika jobbiga som igår! Tänkte springa 3:an denna veckan och sen kanske 5:an nästa, och jag vill hemskt gärna ha sällskap, så vem är på?
Det var jättemycket folk ute i spåret idag... roligast av allt var nog att en stor flock pensionärer var ute och gick stavgång på led, haha det vill jag me göra när jag är gammal!

Tjingtjong


Nu är vi igång!

Invigde mina nya joggingskor idag på berget. Eller gick i dom igår och fick en jävla skoskav.... Plåstrade om mina hälar och testade att springa i dom idag :) gick jättebra! Kommer inte ihåg när jag sprang senast men jag tog mig runt 3:an på berget utan att stanna idag iaf. Kanske hade orkat ett varv till men får la börja lite lugnt kanske... tog 20 min, tycker jag är helt ok men det måste nog bli lite bättre om jag ska orka milen under 1h!

Hejja Hejja!

nu in i duschen och sen jobb och terminsavslutning ikväll med alla :)

Lite motivation va det här

Carro tjatar och tjatar på att vi ska springa midnattsloppet den 21 augusti... NEJ var min första tanke, är ju fasen 1 MIL! oh herregu ....
Men efter att jag tänkt lite så tror jag nog jag ska göra det ändå... om jag ska hitta motivation till att träna är det skitbra att ha ett mål. Så fram tills den 21 augusti ska jag träna på att springa 1 mil... :P hahah någon mer som vill med? vi kan träna ihop och jag står just nu på ruta 1 vad det gäller kondition så vem som helst kan hänga med!

För att sparka mig själv lite i röven och ta tag i det hela köpte jag detta :)



För övrigt har jag en lugn dag. tog sovmorgon till 10, har suttit och rensat bilder på datorn, tog en sväng på stan och kollat lite på alla stackars studenter som blir blöta idag... Jag är evigt tacksam för att vi hade kanonväder för 2 år sedan , tiden går snabbt!
Nu ska jag snart till travet och jobba 2 timmar, sen blir det nog lite vin ikväll , LEDIG imon :D

Yes

Vi var på Maxi ikväll och storhandlade jag och min älskling!
Vi hittade detta orginalet i hyllan med diskmedel, var bara tvungen att köpa vår kära gamla yes-flaska! Är det bara jag som tycker den är bäst? :P Nu vill jag genast diska bara för det.... Haha!

den berömda flaskan!


Filur ..

Min Gamle Filur filluidutt klarade sitt kval igår. Härligt att han fortfarande har glöden :) Sprang på 2,17 , kunde inte gjort det bättre själv ;) Haha.

Nu ska jag fixa till mig lite och sen träffa Carro!

Examen, Studenten och Födelsedag x2!

Ja det bjöd helgen oss på!
Full rulle hela helgen...
Gabbes Examen i fredags, sen till Eksjö i lördes för Robins student och 50-årskalas... Sen hem igen och iväg i söndes till Axevalla för att tävla i "Vi i Travskolan" och igår avrundade jag allt med lite tårta för att fira mig här hemma... Idag vill jag bara ta det lugnt!

Massa bilder..Vi börjar med Johan, Mia, Hanna och Jag som var nere i Laholm i fredags och kollade på Calle Kristiansson. Vi åkte ganska snabbt hem igen för myggorna var förjäkliga!


Hämtade hem min älskling som tagit examen och hade varit på avslutningsmiddag! Visst är han stilig?


Robins student i Eksjö med superfint väder!


Längsta tårtan jag sett!


Jag blir glad när det är tårtdags :)


Fina Frida!


Älskling fick en Wiskey i examenspresent :)


Och jag gjorde en tårta med massa jordgubbar!


Rolig helg med andra ord !

På landet bus

Igår fyllde mamma år så då tog vi bilen till dom och år massa Våfflor!! jag åt 5 stycken :) Mumms!

Gick ut i stallet och gosade med hästarna lite... Rollina (vårt nya föl) är en galen liten ponny!!
Här kommer lite bilder från kvällen.... Just det, jag fick en kamera av älskling i tidig födelsedagspresent med, därför jag har lite kort att bjuda på :)

Snygging 1 och snygging 2


Jag lånade Mias snygga gummistövlar när vi skulle ta in hästarna ;) Ja jag är en bonne innerst inne!