Tiden går och vad gör jag...?

Ja tiden går snabbt när man är ledig.... Jag passar på att sova till 11 varje dag och bara vara, asgött.

I lördags jobbade jag lite med Mia i stallet och det var ovant kan jag säga. Somnade som en stock i sängen när jag kom hem och sov i nästan 16 timmar! Haha....

Nu är det skönt med ny vecka i alla fall. Ska försöka göra lite vettiga saker och komma igång lite. Lite jobb står på schemat och på torsdag eller fredag kommer förhoppningsvis kusin Anna hit, ska bli jättekul att träffas!! Vi träffas nästan aldrig...!
Jag och Gabbe håller på att leta lägenhet för fullt och hoppas hoppas att det dyker upp nått fint :)

Blev nästan strandväder nu ? Men har varken bil eller cykel... :/

Vad jag behövde.

Har varit en slappisdag men ändå inte!
Hade svårt att gå upp i morse för jag har lyckats vända på dygnet lite... men jobbade 9.30 -14.00 iaf. Nu när man varit ledig ett tag var det lite segt att jobba men roligt att göra något vettigt :)

Gjorde lunch till mig och gabbe och sen skulle vi bara "vila middag"... Haha sov till 18.00 tror jag?
Sen kollade vi på Snabba Cash hemma i den lilla soffan där man måste sitta sådär nära varandra... Gosa, mysa och bara vara Vi... Längesen jag kände att jag kunde koppla av ordentligt så det var vad jag behövde!

Nu ska ja nana, imon kanske vi ska fixa lite med bilen och kanske åker jag på en liten tur :) Blir det fint väder kanske det blir stranden? Vem vet, jag bryr mig inte, jag är LEDIG och gör vad som faller mig in just för stunden... varför är man inte ledig mer och oftare? Hade jag mått prima av!

tjingtjong



Fredag <3

På nått vis är fredagar speciella, varför? vetifan men man blir på gott humör iaf :)

Idag sov jag till 11 ungefär... Tog sen cyklen till stranden och badade lite, hur gött som helst! Va nog bara där en timme innan jag cyklade hemåt. Svängde inom Gabbes jobb och pussade lite på honom!
Nu har jag duschat av mig all sand och solkräm och känner mig superfräsch :)

Ska torka håret och sen till Make up store och få en liten sminkurs och inhanlda lite nytt smink, man får ju unna sig lite va ....!!!

Varför Moln?

Har varit molnigt ett par dagar nu så inte så mycket till strandväder inte...men man kan hitta på annat!

Igår tog jag en sväng på stan och köpte en ny bikini, strumpbyxor, en väska, ett par skor och lite smycken :) Var även en snabbis på Östra stranden med Carro, fast det var moln hela tiden så det blev inte mycket stek alls...
Idag ska vi köpa en ny cykel med växlar, vilken jäkla skillnad det är med och utan. Kanske blir det roligare att cykla nu? Max fick köpa min gamla för en liten slant!

Blir det inte bättre väder snart åker jag nog och tvättar Brum!

En fin bild på mig och mitt hjärta!