Jag har inget tålamod...

Nä mitt tålamod är inge bra! Har varit hemma från jobbet nu tre dar för jag haft feber och varit dålig...:/ problemet är att jag hatar att vara hemma och inte göra ett skit...blir så himla långtråkigt..! Nu mår jag iaf lite bättre och har ingen feber :)
Måste därför ut en sväng ikväll så jag inte klättrar på väggarna här hemma!! blir lugnt för jag ska jobba på travet imon och sen kommer världens goaste Emilia hit!!

Ska snart köra Mia till flyget...den fuskisen ska uppåt landet o festa! Själv får man stanna i tråkiga halmstad...fast med bra sällskap :)
Aja...det verkar vara snö dit hon ska så jag har det ändå rätt bra.

Btw...har äntligen köpt ny mobil och har därför nytt nummer, så fråga om ni vill ha de!



Otroligt bra!

Mycket roligt denna helgen.:!!

I fredags var jag på invigningsfest på Complete Me med Emmili :) var jättefint där och jag bokade en ansiktsbehandling!! Sen blev det mat med Sandra, Elina och grabbarna..Var så jäkla kul och träffa er igen! Bowlade lite senare och jag kom iaf inte sist  ;P Blev en lång kväll och jag tog bussen hem te carro o somnade där...För dan efter åkte vi te tyskland kl 7 på morgonen!
Vi sov väl hela vägen ner ungefär, jag bearbetade min bakfylla..!
Det blev ordentligt med shopping och se började kalajset :D Som höll på lääänge!

Idag har jag bara sovit..! och ställt om klockan :) funderar på att träna men får kanske se hur det blir med det!



Nu händer det grejer..!

Igårkväll sa Emilia att hon kommer och hälsar på nästa helg!! Blir så glad för det är inte ofta vi ses nuförtiden.. :/ ska bli kul och vi ska göra våra GODA Oboybullar ;) det är grejjer det!

Denna veckan går mest ut på att längta efter lönen....! På fredag blir det invigningsfest med en gammal jobbarkompis och på lördag en heldag/kväll med Carro!! Då bär de äntligen av te tyskland och sen utgång på kvällen! Ojoj...får väl se hur det slutar :P

Ikväll blir de Prison break och one tree hill... :)

Ha de fint!

Jaha...så nu passar det?

vafasen...jag blir så arg...lr besviken kanske är rätta ordet!
Lönt o komma o ge mig detdär jobbet som jag så gärna ville ha innan....NU?!?! För sent för nu har jag andra planer!

Jaja...hade en supermysig hemmakväll igår med idol o massa gott att äta! Idag är jag väl mer sugen på fest.!!
Iväg o träna en väng nu iaf så får vi la se vad som händer ikväll!

Galet!

Just nu är jag sjukt GLAD! Mohahah ;D

Lördakväll!

Sitter hemma och har den lugnaste lördagkvällen man kan ha..! Det är rikgit gött o inte göra ett skit.. :P Även om jag blev grymt festsugen efter att carro ringde nyss! längtar redan till nästa helg..som inte ska bli lugn ;)
Har knappt gjort nånting idag. Var o tränade lite innan idag...va typ där en halvtimme högst så ni förstår nog att min motivation var kass idag :P Sen har jag legat i sängen hela dan o kollat på tv o film!

Nu blir det ett avsnitt med One tree Hill och lite popcorn :D Kanske en snarkandes hund i bakgrunden...Bamse har nämligen tagit över Mias säng nu när hon är i Stockholm..han snarkar som bara den :P